Skocz do zawartości

Mobilny internet w szwecji

Popeye

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Panowie potrzebna pomoc :) za kilkanaście dni wyjeżdżam do Szwecji. Potrzebuję waszych opinii na temat mobilnego internetu. Co mnie interesuje. Kupno startera, najlepiej w Polsce. Starter SIM do telefonu. Bez żadnych rejestracji internetowych. Jak najwygodniej i jak najprościej. Tak aby śmigał necik od razu po załadowaniu karty. Nie musi to być wielkie pakiet. Rozmowy na skype. Szybkie sprawdzenie co się dzieje na świecie.I najważniejsza rzec... zasięg. Z tego co google pokazuje w SE jest najlepsze :D Czytałem troche o lycamobile. Jakie są wasze doświadczenia z tą siecią? W Niemczech miałem z nią czasami problemy. W szczególności z pakietem danych. Dziękuje za wszelkie podpowiedzi, odpowiedzi. Pozdrawiam 

Poprzednim wyjazdem kolega kupował od tego sprzedawcy

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2095414

na początku czerwca lecę na sandacze i za chwilę będę kupował tez od niego starter.

Działało bardzo dobrze, ale korzystaliśmy tylko na jednym jeziorze. Spokojnie 4-5 osób konwersowało przez Skype z różnymi znajomymi w tym samym czasie. 

Ogólnie było ok.

Wysyłka ze Szwecji za 6,9 zł więc nie majątek. Ja biorę na 30 dni, 3 GB za 50 zł plus starter

Edytowane przez Dano-G

• 2 tygodnie później...

Kupiłem zestaw u tego sprzedawcy, do którego long podałem wyżej. Przesyłka była u mnie w 5 dni. Polecam sprzedającego. Za parę dni jedziemy, więc w życiu wyjdzie jak działa ta sieć

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka