Popeye Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 WitamPanowie potrzebna pomoc za kilkanaście dni wyjeżdżam do Szwecji. Potrzebuję waszych opinii na temat mobilnego internetu. Co mnie interesuje. Kupno startera, najlepiej w Polsce. Starter SIM do telefonu. Bez żadnych rejestracji internetowych. Jak najwygodniej i jak najprościej. Tak aby śmigał necik od razu po załadowaniu karty. Nie musi to być wielkie pakiet. Rozmowy na skype. Szybkie sprawdzenie co się dzieje na świecie.I najważniejsza rzec... zasięg. Z tego co google pokazuje w SE jest najlepsze Czytałem troche o lycamobile. Jakie są wasze doświadczenia z tą siecią? W Niemczech miałem z nią czasami problemy. W szczególności z pakietem danych. Dziękuje za wszelkie podpowiedzi, odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Poprzednim wyjazdem kolega kupował od tego sprzedawcyhttp://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2095414na początku czerwca lecę na sandacze i za chwilę będę kupował tez od niego starter.Działało bardzo dobrze, ale korzystaliśmy tylko na jednym jeziorze. Spokojnie 4-5 osób konwersowało przez Skype z różnymi znajomymi w tym samym czasie. Ogólnie było ok.Wysyłka ze Szwecji za 6,9 zł więc nie majątek. Ja biorę na 30 dni, 3 GB za 50 zł plus starter Edytowane 16 Maja 2016 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Panowie a coś długoterminowego? Tzn. na 6-12 miesięcy, nie będę ściągał niewiadomo ile danych, ale stały dostęp do poczty jest potrzebny i jakieś przeglądanie neta w międzyczasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Kupiłem zestaw u tego sprzedawcy, do którego long podałem wyżej. Przesyłka była u mnie w 5 dni. Polecam sprzedającego. Za parę dni jedziemy, więc w życiu wyjdzie jak działa ta sieć Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Kupiłem lycemobile po powrocie dam znac jak sie sprawdzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ja kupowałem w Orange. 300 MB za 15 zeta. Z numerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Ja wykupuje zawsze pakier danych w plusie (obecnie to się nazywa pakiet atlantycki). W szwecji smiga az mila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Na miejscu kupiłem kartę Comviq. Numer jest ważny gdzieś do połowy 2017, a pakiet danych 30 dni. Transmisja LTE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Na miejscu kupiłem kartę Comviq. Numer jest ważny gdzieś do połowy 2017, a pakiet danych 30 dni. Transmisja LTE. Też używam od roku karty tej firmy, kupiłem na miejscu i dokupuję doładowania przy kolejnych wizytach w Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Piotrek, a jak długo masz ważny numer w swoim Comviqu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Piotrek, a jak długo masz ważny numer w swoim Comviqu ?Rok od doładowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi