kwasik Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jestem po pobieżnym przejrzeniu przewodnika Marka Kamińskiego po Wiśle pod powyższym tytułem. Gruba księga z mnóstwem informacji maczkiem. Robi wrażenie.Choć mapy są delikatnie mówiąc takie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 WoW no to kupuję A gdzie kupiłeś, bo nawet na stronie Kamińskiego nie ma info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Kupiłem tu:http://www.kaminski.pl/pl/ksiazki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 A nie ma czegoś podobnego o Warcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 http://www.fankajak.pl/Warta_przewodnik_dla_kajakarzy-284.ht mlTo pewnie znasz.Ale nie jest tak obszerny jak wiślany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 A widzisz nie sprawdzałem na Fundacji a na jego stronie Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Mam i ja! Dzisiaj nabyłem w empiku. Dla miłośników Wisły, spływów kajakowych lektura obowiązkowa. Mnóstwo informacji, zdecydowana większość książki to tekst ale jest też sporo zdjęć - dla mnie zdecydowanie zbyt mało. To lektura na długie wieczory, na bezrybne dni by usiąść, nad brzegiem Wisły, z kubkiem herbaty w ręku i poczytać o jej walorach, ciekawych miejscach.polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Remku, A jak ktoś nie umie czytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 To ma niestety mnejszą frajdę ale jak pisać potrafi to może maila skrobnąć do Marka Kamińskiego czy audiobooka zamierza wydać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 @krystJak nie umiesz czytać, a umiesz pisać, to mógłbyś pracować w tajnej kancelarii. Pod warunkiem, że masz ładny charakter (pisma)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Przy okazji po lekturze pierwszych stron: http://www.szlakwisly.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Film Ekspedycja Wisła. jedyna taka rzeka. Po seansie spotkanie z Kamińskim:piątek godz. 20:00 kino Kultura ul. Krakowskie Przedmieście 21/23. Wstęp wolny (na spotkanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 A po dalszej lekturze odkryłem ... że autorem poszczególnych rozdziałów wcale nie jest Marek Kamiński .... tylko niezależni autorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autorzy chyba nie są całkiem niezależni? Niezły interes? Ciekawe jak się kręci. Czy M. Kamiński lubi to co robi i robi to co lubi i z tego się nieźle utrzymuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nie ukrywam, że ja złapałem się?na nazwiko Kamiński! Oczywiście nie zmienia to faktu, że przewodnik mi się?podoba ale ... byłem długo przekonany, że teksty napisał właśnie on. Tak czy siak - warto. Film chętnie bym obejrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swider Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odnowie wątekhttp://www.planete.pl/dokument-ekspedycja-wisla_35094 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi