spidi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 krisu idziak by sie tego nie powstydził gra światła i dżwięku wypas no i te sdrrr łowcy duchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Tak jak powiedziałem filmik wisi do polewki. Następny będzie z trzy razy większą ilością halogenów, i z wykończonymi woblerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Tak jak powiedziałem filmik wisi do polewki. Następny będzie z trzy razy większą ilością halogenów, i z wykończonymi woblerami. Już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Śmiej się śmiej. Jak mi się będzie chciało to jeszcze ze dwa pstrągi wrzucę do basenu żeby te wobki goniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Krisu, w swoim przewodniku pominąłeś (nie wiem, czy celowo, czy nie) sposób w jaki wycinasz stery. Jak byś mógł... No chyba, że drutem oporowym - to już widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kriss, z poliwęglanu milimetrowego najszybciej nożyczkami. Grubszy to już piłka włosowa. Genialny filmik jak robić stery pochodzi od Pawła Brzuskiewicza który ma tu sąsiedni wątek. Znajdziesz na Tubie wpisz tylko: Wobler wzornik steru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ten wątek o sterach to mam nadzieję, że i do patentów woblerowych w końcu trafi (w odpowiednim momencie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Uploaded with ImageShack.us wykończone woblery przeznaczone pod gruntowanie. Gradacje papieru ściernego: 80, 160, 400, 600. Jeśli chodzi o stery, to tylko poliwęglan. Opakowania po margarynie kasety magnetofonowe itp są dobre do testów. Jak robić stery pokazał Paweł w swoim filmie na you tube. Moim zdaniem w tym temacie nic lepszego nie da się wymyślić. Z milimetrowego poliwęglanu najszybciej jest nożyczkami tylko muszą być pożądne polskie z gerlacha. Grubszego wycinać w ten sposób nie polecam bo strasznie bolą ręce. Ster doszlifowuje się na samym końcu jak już jest wklejony w wobler. Najwygodniej dremelem z końcówką posiadającą płytki z papieru ściernego. Jak ktoś nie ma to papier o wysokiej gradacji np 400 a później 600. Wtedy ster wychodzi jak z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Te z zaszpachlowanymi dziurami służyły do testów obciążenia. Śruciny które się wsadza w dziury najlepiej mieć na kawałkach plecionki, niepotrzebne w danym momencie dziury można zatkać plasteliną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Krisu świetny film,czekamy wszyscy na część drugą z woblerem zabójcą z otchłani mroku w roli głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Będzie będzie tylko muszę wobki skończyć a to wolno idzie. Mam już plan na film taki, że się wszyscy na klawiatury powywracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Z Uploaded with ImageShack.us Żeby nie było, że się opieprzam, zbliża się całość ku finałowi. Na razie masakrycznie bez oczu wyglądają, ale tylko do wieczora. Na razie tylko podkłady nałożone na to pójdą właściwe wzorki. Długo schodzi, bo na każdą farbę idzie lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 A tak będą wyglądały mniej więcej moje bezstery ad 2011. Tylko, że malowanie było na próbę jedno na drugim. Pomiędzy warstwami powinno wyjść lepiej. +- 16gr Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Właśnie pozdejmowałem z wieszaka. Teraz czyszczenie szlif, filc podpisy i ostatni lakier jak już wkleję stery. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Krisu wydaje mi się że są bardzo zadowolone,takie uśmiechnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 A tak będą wyglądały mniej więcej moje bezstery ad 2011. Tylko, że malowanie było na próbę jedno na drugim. Pomiędzy warstwami powinno wyjść lepiej. +- 16gr Uploaded with ImageShack.usCoś w tym stylu kiedyś zrobiłem ale ponieważ sam nie łowię boleni i nie chciałem mocno przeciążać wobka to zaprzestałem prac, chociaż ostatnio mocno mi po głowie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 And teraz już się nie uśmiechają bo dostały poliwęglanem w pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us http://www.youtube.com/watch?v=QZ1CQSlKaGg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Krisu naprawdę zarąbiście Ci to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us http://www.youtube.com/watch?v=8IUgqO__xbE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us http://www.youtube.com/watch?v=PGC5bgY9dLc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Tomek dzięki trochę się napracowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 krisu super malowanki - kurcze na prawde bardzo mi sie podoba Twój styl moze zabierzesz kilka na dunajec zobaczymy czy zaczepy lubia je tak samo jak inne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszA Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Świetne pstrążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi