szpiegu Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 super malowanie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Mifek o styl nie było łatwo bo zdolności plastycznych zero. Ale jakoś tam jest, że mi samemu już się podoba. Ale tam malowanie to do olewki. Lepiej powiedzcie co myślicie o tym jak chodzą. Z tymi z ostatniego filmiku to pozamiatane. Sdry można jeszcze na sterach podszlifować i wtedy będą mniejsze boki robiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Szpiegu bo pytałeś o malowanie. Spraje motip i wiertło 0,8mm. Nic więcej. Muszę kropki poćwiczyć bo na makro widać, że są nierówne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Śliczne.Śledzę forumowe tematy i jestem pełen podziwu.Jestem ciekaw jak by się spisały przy połowie okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Zybi te sdr z dużymi sterami dobrze łowią okonie. Robiłem je już w zeszłym roku. Okonie brały na nie głównie w lekkim trolu. Złowiłem tak dokładnie cztery sztuki i wszystkie były ładne takie ok 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jeżeli te malowanki są samymi sprayami to jestem pełen podziwu Piękne woblerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Homegeon nic więcej nie używam. Kwestia tego co kiedy nakładać. Kropki wiertłem, paski i ciapki przez kawałek kartki. I trzeba robić między warstwami lakieru. Wtedy lepiej wychodzi a jak się coś nie podoba to trochę nitro na pałeczkę do uszu i przetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 oo przez kartkę nie znałem, dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 krisu super malowanki - kurcze na prawde bardzo mi sie podoba Twój styl moze zabierzesz kilka na dunajec zobaczymy czy zaczepy lubia je tak samo jak inne wobki Mifek na zlot będą przynęty okolicznościowe z logo i datą. Do tego czasu na pewno dopracuję malowanie głowacza. Największe wyzwanie to lipień. Patrzę się ciągle na zdjęcie i zastanawiam jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 krisu super malowanki - kurcze na prawde bardzo mi sie podoba Twój styl moze zabierzesz kilka na dunajec zobaczymy czy zaczepy lubia je tak samo jak inne wobki Mifek na zlot będą przynęty okolicznościowe z logo i datą. Do tego czasu na pewno dopracuję malowanie głowacza. Największe wyzwanie to lipień. Patrzę się ciągle na zdjęcie i zastanawiam jak to zrobić. jak ładnie poprosisz Sławka to Ci go wydrukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Operacja głowacz rozpoczęta. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Fajne te malowanki Krisu.A ta 'operacja głowacz' hmm poważna sprawa i te szkice,na kartce z rysunkami brakuje pieczęci z klauzulą tajności Przypominamy sie z drugą częścią filmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wszystko jawnie. Film będzie ale kiedy to nie wiem. A szkice jak robię to mi później lepiej się w mózgu układa cały plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Woblerki są super widać że dużo serca w nie wsadziłeś i filmiki nie sieją już grozy. Teraz tylko jeszcze pstruchy muszą zweryfikować czy im będą smakowały. Jak trochę popuści to pomogę Ci je przetestować żebyś za dużo roboty nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Skończyłem boleniówki zobaczymy co będzie bo do tej pory łowiłem na kupne. Zmodyfikowałem pracę na swoje widzimisię. Mam nadzieję, że się z rybim będzie pokrywać. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Czy to Krisu wobki o których myślę że to te?,napisz co nie co o modyfikacjach i ich wpływie na pracę please fajnie wyglądają ,bolasom na pewno się spodobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Andrzej nie wiem które to są te Te co widać to są moje. Chodzą głębiej od innych tego typu, bardzo mocno lusterkują w opadzie i są mniej przewidywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Krisu sorki myślałem że to tuning,a to Twoje wypociny, no to żeś poleciał z nimi.Napisz coś o pracy i wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Nie no bez jaj. Mamy pokazywać swoje własne wobki a nie czyjeś pomalowane. Kształt to chyba bardziej z sentymentu taki zrobiłem. A praca no to coż tyle ile mogłem to napisałem, więcej nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Głowacze nabrały w końcu fizycznej postaci. Póki co wersja jaskiniowo-ekologiczna- ślepa i bez konserwantów. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 4cm, ok 8gr. Tonące. Klasyczne mają ostrą drobną akcję. Sdry są w fazie dopracowywania sterów.Serdeczne podziękowania dla Marasa za tipsa na temat malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wyglądają obłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 A zastanawiałem się co z Krisem?,a on ukrył sie i malował,super wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi