Skocz do zawartości

Wypociny Krisa

Krisu23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Mifek o styl nie było łatwo bo zdolności plastycznych zero. Ale jakoś tam jest, że mi samemu już się podoba. Ale tam malowanie to do olewki. Lepiej powiedzcie co myślicie o tym jak chodzą. Z tymi z ostatniego filmiku to pozamiatane. Sdry można jeszcze na sterach podszlifować i wtedy będą mniejsze boki robiły.

Homegeon nic więcej nie używam. Kwestia tego co kiedy nakładać. Kropki wiertłem, paski i ciapki przez kawałek kartki. I trzeba robić między warstwami lakieru. Wtedy lepiej wychodzi a jak się coś nie podoba to trochę nitro na pałeczkę do uszu i przetrzeć.

krisu super malowanki - kurcze na prawde bardzo mi sie podoba Twój styl :D

moze zabierzesz kilka na dunajec :D zobaczymy czy zaczepy lubia je tak samo jak inne wobki

Mifek na zlot będą przynęty okolicznościowe z logo i datą. Do tego czasu na pewno dopracuję malowanie głowacza. Największe wyzwanie to lipień. Patrzę się ciągle na zdjęcie i zastanawiam jak to zrobić.

krisu super malowanki - kurcze na prawde bardzo mi sie podoba Twój styl :D

moze zabierzesz kilka na dunajec :D zobaczymy czy zaczepy lubia je tak samo jak inne wobki

Mifek na zlot będą przynęty okolicznościowe z logo i datą. Do tego czasu na pewno dopracuję malowanie głowacza. Największe wyzwanie to lipień. Patrzę się ciągle na zdjęcie i zastanawiam jak to zrobić.

jak ładnie poprosisz Sławka to Ci go wydrukuje ;)

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...