Skocz do zawartości

Wypociny Krisa

Krisu23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Też czasem pływam po Twoim jeziorze :D Męczę się z boleniami także na Paprocanach, których jest tam równie wiele (i wielkich).

Chętnie bym wypróbował skutecznego boleniowca-jeziorowca. Patrząc na ostatnie wyniki GPx Mietkowa powoli trzeba zacząć się specializować w łowieniu bolków właśnie jeziorowych !!

Jeśli masz jakiegoś do sprzedania, pisz na priv.

Pozdrawiam

Ty jesteś przewidziany jako osoba tester. Właśnie siedzę przed tv i strugam nowe. Jak będą to się odezwę. Sprzedawać nie zacznę dopóki osoby które je dostały nie połowią. Nie wcisnę ludziom szitu bo to nie w moim stylu. A Paprocany to jest archiwum X. Wiem, że tam są bolki ale ten charakter wody zamkniętej mi nie leży typowy przykład jeziora z boleniami których w ogóle nie widać.

Radę to na pewno dam, kwestia jest tylko tej wody, którą jestem już znudzony niestety. A wobka jeszcze nie mam fizycznie w rękach bo muszę do Połańca podskoczyć i od razu łomżyńskie przelakierować bo ostatnie bolki mi je sponiewierały.

Ja potestuję to dam znać na pewno byle za szybko moja woda mu się nie spodobała i by nie zagnieździł się gdzieś w zaczepach

No właśnie z tymi łomżyńskimi bo wysłałem Robertowi te które ja mam i mówił, że mu się małe wydają. Ciekawi mnie to bo wysłałem siódemki czyli taki standardowy rozmiar. Jak już je zobaczysz to daj znać czy to są te same które Ty masz.

Wiem bo Robert mi mówił. Ja mu wysłałem takie z których ściągnąłem wszystko aż do surówki może dlatego wydają się takie małe. Do tego drut to dental obstawiam, że 0.4mm nie więcej ale piekielnie mocny. A jak ktoś chce takie woblery to polecam @LeFrog. Wiem, że to się powinno robić w dziale polecam kontrahenta ale tam już pisałem. Super kulturalny rzeczowy człowiek i przesyłka zawsze na czas.

A ja dzisiaj testowałem te dwa.

Wysoka, rwąca woda nie wróżyła sukcesów ale ....... ;), coś tam się działo

Praca woblerków zajefajna. Równa. Nie boją się nurtu acz czasem lubią odskoczyć od trasy wytyczonej linką.

Niestety ten umieszczony niżej trafia już na stałe do galerii pamiątek

Krisu, dobra robota :D

post-160-1348915712,5285_thumb.jpg