Krisu23 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Na wstawienie zdjęcia uzyskałem zgodę administracji. Wobek rozdziewiczony Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Też czasem pływam po Twoim jeziorze Męczę się z boleniami także na Paprocanach, których jest tam równie wiele (i wielkich).Chętnie bym wypróbował skutecznego boleniowca-jeziorowca. Patrząc na ostatnie wyniki GPx Mietkowa powoli trzeba zacząć się specializować w łowieniu bolków właśnie jeziorowych !!Jeśli masz jakiegoś do sprzedania, pisz na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Ty jesteś przewidziany jako osoba tester. Właśnie siedzę przed tv i strugam nowe. Jak będą to się odezwę. Sprzedawać nie zacznę dopóki osoby które je dostały nie połowią. Nie wcisnę ludziom szitu bo to nie w moim stylu. A Paprocany to jest archiwum X. Wiem, że tam są bolki ale ten charakter wody zamkniętej mi nie leży typowy przykład jeziora z boleniami których w ogóle nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Noo Krzysiu . Wiedziałem że stać Cię na wiele. Kolejne fajne woby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Krisu dzięki za wobka rozmawiałem ostatnio z Robertem i powiedział że coś ma dla mnie:) Jak tylko woda się już uspokoi to coś powalczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Dziękuję Waldku za uznanie. Jeszcze nie zasłużyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 To fajnie, że dostałeś(pewnie dopiero jak się spotkacie). Poświęć mu trochę czasu jak dasz radę i napisz do mnie. Każdą krytykę przyjmuję A woda to raczej wam się nie uspokoi dzisiaj lało od trzeciej rano do szóstej wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Radę to na pewno dam, kwestia jest tylko tej wody, którą jestem już znudzony niestety. A wobka jeszcze nie mam fizycznie w rękach bo muszę do Połańca podskoczyć i od razu łomżyńskie przelakierować bo ostatnie bolki mi je sponiewierały. Ja potestuję to dam znać na pewno byle za szybko moja woda mu się nie spodobała i by nie zagnieździł się gdzieś w zaczepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 No właśnie z tymi łomżyńskimi bo wysłałem Robertowi te które ja mam i mówił, że mu się małe wydają. Ciekawi mnie to bo wysłałem siódemki czyli taki standardowy rozmiar. Jak już je zobaczysz to daj znać czy to są te same które Ty masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Krisu ale strugacz z Ciebie urósł .Trzeba się zapisywać do kolejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie trzeba 11-18września jestem w Polańczyku więc pewnie dostaniesz do ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Będziesz ćwiczył bolesławy czy służbowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Wczasowo a na ryby niewiele będzie czasu. Miałem do Ciebie pisać. Jakbyś mnie na Sieniawę zabrał to bym się nie obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Co do łomżyńskich to ja też mam 7, już zostało to skonsultowane Tyle tylko że nie wiem czemu, ale mam wyniki tylko na białe i to na trąconej wodzie w innych przypadkach zawodzą przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Wiem bo Robert mi mówił. Ja mu wysłałem takie z których ściągnąłem wszystko aż do surówki może dlatego wydają się takie małe. Do tego drut to dental obstawiam, że 0.4mm nie więcej ale piekielnie mocny. A jak ktoś chce takie woblery to polecam @LeFrog. Wiem, że to się powinno robić w dziale polecam kontrahenta ale tam już pisałem. Super kulturalny rzeczowy człowiek i przesyłka zawsze na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Kriss priv albo skype. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Jak tylko zobaczyłem to wiedziałem że będzie łowny Spoko i super malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Malowanie Disco Polo. Trochę się bałem ale wczoraj jak oglądałem z łódki to mi ciśnienie spadło. W wodzie kolory się gubią zostają refleksy światła przy pracy. Wygląda jak ukleja i tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Super lotny wobler, swoją pracą wiernie imitujący w wodzie ukleję. Good Job Kriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Mam nadzieję Patu, że paczka już doszła. Czekam na pierwszą odrzańską rapkę złowioną na mój wynalazek. Ja niestety oddałem auto do mechanika i nie mam jak się na ryby ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Doszła, doszła - dzięki...tego wiatr juz mi nie zabierze <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Wczoraj lało cały dzień i nie za bardzo miałem co robić więc machnąłem seryjkę. Jeszcze druty, podfrezować na oczy i do lakieru. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Super. Mam nadzieję, że jeden z nich sprawdzi akcję mojego Lomisa na wiślanych bolkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Też mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 A ja dzisiaj testowałem te dwa. Wysoka, rwąca woda nie wróżyła sukcesów ale ....... , coś tam się działo Praca woblerków zajefajna. Równa. Nie boją się nurtu acz czasem lubią odskoczyć od trasy wytyczonej linką.Niestety ten umieszczony niżej trafia już na stałe do galerii pamiątekKrisu, dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi