Krisu23 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dzięki Waldku. W zimie będą nowe a w malowaniu głowaczy powoli zaczynam robić doktorat więc dla Ciebie na pewno się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us No i nowa seria. To samo czyli 8.5cm +-18gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Fajne Krisu, fajne. Widać współpracę z Tomym, ale też wyraźny własny styl. Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Chcę tutaj coś wyjaśnić. Tomy nigdy mi nie mówił jak i co robi. Do wszystkiego co umiem doszedłem sam. I on to może potwierdzić. Nie chcę i nie umiem malować tak jak on. Ale staram się udoskonalać i idzie mi coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ależ ależ. Chodzi mi tylko o to, że dobór i ułożenie kolorów na wobku podobne do Tomkowego. Z drugiej strony - jak ma przypominać ukleję to paleta kolorów jest ograniczona. Tak czy siak - widać, że wcielasz w życie własne przemyślenia z ganiania za bolkami. I pomysły są naprawdę ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Malowanie Tomka to jego prywatne tajemnice. Ja mogę tylko podziwiać i uczyć się od lepszych. Nie ukrywam, że wiele rzeczy które robię nauczyłem się patrząc na jego fotki ale one nie są takie same, może trochę podobne. Wszystko wymyślałem sam próbując i zmarnowałem kupę przynęt(w sensie malowania bo chodzą dobrze) żeby jakoś to wyglądało. Dzięki za uznanie. Będzie lepiej bo musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Dla mnie sam wobler jak i malowanie BOMBA! Ciekawe jak się sprawdzi w praktyce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jak to zobaczyłem to... średnio lubię się chwalić ale uważam, że jest czym. Oryginał: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Fajne - trochę szczupak, trochę żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 WOW!Dobra robota!Co za realistyczny efekt.Takie oczy to już 4D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 A ten SZCZUPACZEK to Twoj wyrob!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Wyrób mój. Czy podobny do żaby tego nie wiem. Tomy mi napisał, że do krokodyla . Jak będzie skończony to pokażę. Robię go dla znajomego jako prezent ale przy okazji chciałem nieco skubnąć tematu swimbaitów. A oko mi wyszło tak jak chciałem z czego się bardzo cieszę. Na zdjęciu nie ma takiego efektu, w realu wygląda jak żywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Pytam czy Twoj,bo kiedys pytalem kto by potrafil zrobic cos takiego!tylko ,ze Ja chcialem zeby to mialo40-45cm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Pamiętam, ale robienie przynęt od siekiery to nie dla mnie. Mój krokodyl ma ok 30 cm i pewnie ze 120gr. Skoro o nim mowa. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 no ładnie Krisu sobie poczyniasz... ładnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ladny,ladny ciut za........... maly ale i tak ZAJ...TY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 krisu oko malowane ?? czy jakis inny patent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Krisu fajny ,oko to chyba drukarka +epoksyd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Malowane jak zawsze farbą motip. No i żywica jachtowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 no ładnie Krisu sobie poczyniasz... ładnie.... @Mifek, niech zgadnę, zaraz poprosisz, żeby zamocować szufelkę z przodu? Krisu, same oczy tak mi się skojarzyły z żabą, taki... frog-look Bardzo ładny efekt, a i kręcą mnie łamańce. Spójrz na to zdjęcie, jakby u góry kadru kończyła się... żaba Trzymam kciuki za pozostałe projekty! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Maynard bez przesady. Na razie mam wystarczającą ilość zabawek. Do tego stopnia ze wyslalem kilka giftów koledze z Dzikiego Zachodu Za to zauwazylem ze mam pewne braki w pudelku boleniowym ... a to juz gorzej ale z tym też już coś się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ostatnio rzadko jest czas ale miałem konkretną potrzebę zrobić sobie takie przynęty więc są. 7.5cm ok 11gr Suspending(ze stalką <_<) Głębokość schodzenia ok 1.5m. Drut nierdzewka 1.2. Poliwęglan 1.5 i dużo lakieru. Uploaded with ImageShack.us http://www.youtube.com/watch?v=_o-F6B4tyXY http://www.youtube.com/watch?v=uYznvQWjheg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Doprawdy ślicznotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Krisu zmień tytuł wątku, bo to się naprawdę nie godzi żeby tak się nazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Bardzo podoba mi się malowanie Twoich woblerów. Ja niestety takiego talentu plastycznego nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi