popper Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 W porządku Krzyś. Nie tylko palie mnie .. ten teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 4.5cm SDR AD 2012. 4.5gr lekko pływające. Pierwsze mini stadko. Inne malowanki czekają na ukończenie. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 I podróż sentymentalna przez różne takie i podobne które robiłem. Czerwony to jeden z trzech pierwszych w życiu wykonanych woblerów:) Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ..... Czerwony to jeden z trzech pierwszych w życiu wykonanych woblerów .....Jeden z trzech pierwszych? Bym do lusterka gadał mój mistrzu, gdyby mój ostatni był choć w połowie taki. Już nawet nie próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Waldek, dzieci odchowane, mieszkać masz gdzie, co Ty masz lepszego do roboty, niż struganie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Waldek, dzieci odchowane, mieszkać masz gdzie, co Ty masz lepszego do roboty, niż struganie? yyyyyyyyyyyyyyyyy niech zgadne... np lowic ryby <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jeden z trzech pierwszych? Bym do lusterka gadał mój mistrzu, gdyby mój ostatni był choć w połowie taki. Już nawet nie próbuję Aj tam aj tam. Wszystko co trzeba mieć Waldku to kawałek drewna, trochę drutu oraz poliwęglanu, puszkę lakieru, zestawik narzędzi firmy Topex za 20 zł, ze dwa spreje no i pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 I kolejne sdr tylko inna malowanka Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Chyba mam jeden z pierwowzorów tego malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Zamawiał ktoś <_< ??? Chyba taki z wąsem co ma ksywkę jak przynęta Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Uffff. Panie dzieju. To je to co moje kropki cenią najbardziej. Ślicznotki Telepatia jakaś. Dzisiaj wspominałem tamte zdarzenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Czemu telepatia? Wysłałeś fotę jak to ma wyglądać no i masz takie jak chciałeś. Dopiero w domu zobaczysz bo na zdjęciach zawsze jest przekłamanie od tła. To nie jest tak, że jeden jest żółty a drugi pomarańczowy. Mają ten sam kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Krisu ja też chętnie zapiszę się na takie 2 SDR-y .Mam jednego ze zlotu z Dunajca ale szkoda mi go pchać do wody taki jest śliczny8). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Uploaded with ImageShack.usPrzynety są po to żeby je urywać. Do Waldka jadą dwa. Trzeciego sobie zostawiam bo takiego nie mam. A trzeba powoli kończyć dłubaniny bo rzeki rozmarzły:) A co do Ciebie Jozi to chętnie bym się napił kiedyś tej Twojej wody ognistej po której wpadłem do Dunajca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Krisu może lepiej nie bo kto przynęty bęzie strugał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 A co to, całe życie trzeba strugać? Napić też się można. W tym roku na DŚląsk mi sie nie chciało bo za daleko ale tam podobno też nic nie złowili więc może w przyszłym impreza wróci w Pieniny. Jestem bardzo leniwy ale jak będę miał tak blisko to na pewno się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Miło by było o 5.00 napić browara z widokiem na 3Korony . Ja też wolę w Pieninach bo blisko i widoki piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Można też gdzie indziej. Znam taką rzeczkę w połowie drogi między Twoją i moją hacjendą. Jak zejdzie pośniegówa to można w niej spotkać różne ciekawe zwierzątka. Mam ją obcykaną na tyle dobrze że nie boję się zabrać tam kumpla na ryby i zaliczyć wtopy. Jak masz ochotę to możemy się ustawić na weekend. Przywieziesz nalewki ja drewienka i... ciekawe czy w ogóle pójdziemy na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 To trzeba tak na 3dni od razu rezerwować.A co tam ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Jak trzy dni to moze bym znalazł czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Z pełną odpowiedzialnością Krzysztof.To nie są wypociny. Praca zajebista. Te wyraźne ucieczki/myki na boki, w różne strony powoduje, że wobler jest zarąbiście nieprzewidywalny a przy tym świetnie trzyma się nurtu. No i kusi. Oj kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Zamawiał ktoś <_< ??? Chyba taki z wąsem co ma ksywkę jak przynęta Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Piękne woby, malowanie SDRów spowodowało odbicie się mojej szczenki od klawiatury - wisisz mi laptoka Tak BTW, Krisu, chyba zapomniałes o mnie <_< ...wystrugaj mi sztukasa <_< .. Jak trzeba będzie, to zapuszczę wąsa .Jak TP?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi