chojny83 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Hej! Mam problem, nie mogę skontaktować się ze Sławkiem...Ktoś coś wie?Będę wdzięczny za pomoc Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Jest na Syrsan z ekipą JB.PL: http://jerkbait.pl/topic/70965-syrsan-2016-wyprawa-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 To wiem ale on od dwóch tygodni nie daje znaku życia. Bynajmniej mi Wszystkie wiadomości mają status, :nie odczytano"Chyba mnie nie lubi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Kurcze pojechał odpocząć to i od emaili i privów pewnie również, ja jak odpoczywam to nie ma mnie dla nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Wiadomość od Sławka, odezwie się po powrocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 He, he, bawcie się dobrze.Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witam, Poszukuje kontaktu do kolegi. Zrobiłem długo przed świetami przelew za koszule geoffa. Do tej pory nie ma żadnego kontakty z kolega. Nie odpisuje na wiadomości. Proszę o jakis kontakt do niego albo jak ktoś go zna to niech go powiadomi żeby sie do mnie odezwał. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Kiedyś też tak miałem z nimTłumaczenia Ci nie podam, bo padniesz ze śmiechu Ale w końcu skończyło się to pozytywnie i go już omijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Potraktuj to jak zakup z alli. kupiłem 11.11. i jeszcze nie dotarło, kupowałem od kolegi pleciona i doczekałem się przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Takie osoby powinny mieć zabierany dostęp do giełdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Panowie nie ferujcie zbyt szybko wyroku bo się możecie niepotrzebnie zagalopować. Z tego co się orientuję kolega mieszka za granicą a na święta wracał do Polski. Bądźcie wyrozumiali i dajcie mu chwilę na powrót do forum. Chyba, że któryś z Was na Sylwestra chciał się w nowej koszuli wybrać No to wtedy zonk Edytowane 2 Stycznia 2018 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Dokładnie bez sracz...i to nie nie OLX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Ok. Ale jakby co to prosiłbym o jakis kontakt jeśli ktoś ma. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez pampi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Próbuj na Facebooku ... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 akurat o tego forumowicza byłbym spokojny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 No właśnie - ja też nie martwiłbym się w tym przypadku - Sławek to porządna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) No właśnie - ja też nie martwiłbym się w tym przypadku - Sławek to porządna firma.Tyle, że ch.......jowy a nim kontakt jest, a w dzisiejszych czasach PR to podstawa udanych przedsięwzięć. I na to usprawiedliwienia nie ma. Zwłaszcza wtedy gdy odczytuje wiadomości i nie odpowiada na nie. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez vako 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Nie martw sie przesylka napewno dojdzie. Ja na buster jerki czekalem prawie miesiac, tez bylem w trwodze ze wzgledu na brak kontaktu. Ale wszystko dobrze sie skonczylo, doszly jak sie sezon na szczupaka skonczyl;) Nie zmienia to faktu ze byly w super cenie i warto bylo poczekac:)) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ja bym nie panikował.Pleciona znany jest na forum a przez wielu osobiście - żaden krzak Szkoda że nie napisał do wszystkich hurtem przed wyjazdem "nie ma mnie przez tydzień, sorry",ale czasem w codziennym pędzie i na to nie ma siły/czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Tyle, że ch.......jowy a nim kontakt jest, a w dzisiejszych czasach PR to podstawa udanych przedsięwzięć. I na to usprawiedliwienia nie ma. Zwłaszcza wtedy gdy odczytuje wiadomości i nie odpowiada na nie.Mariusz, ale ja tu żadnego przedsięwzięcia nie widzę...Zgadzam się z Tobą natomiast, że niefajne jest, gdy ktoś czyta wiadomości i zostawia jest bez odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Sławek nie nawali,nic nie zamawiałem a życzenia świąteczne przysłał.nie martwić się co ugadane to zrealizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Mariusz, ale ja tu żadnego przedsięwzięcia nie widzę...Zgadzam się z Tobą natomiast, że niefajne jest, gdy ktoś czyta wiadomości i zostawia jest bez odpowiedzi.Ja bym nie panikował.Pleciona znany jest na forum a przez wielu osobiście - żaden krzak Szkoda że nie napisał do wszystkich hurtem przed wyjazdem "nie ma mnie przez tydzień, sorry",ale czasem w codziennym pędzie i na to nie ma siły/czasu.Nie martw sie przesylka napewno dojdzie. Ja na buster jerki czekalem prawie miesiac, tez bylem w trwodze ze wzgledu na brak kontaktu. Ale wszystko dobrze sie skonczylo, doszly jak sie sezon na szczupaka skonczyl;) Nie zmienia to faktu ze byly w super cenie i warto bylo poczekac:)) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaTo co napisałem nie wynika z moich obaw czy zmartwień, bo w tym przypadku do transakcji nie doszło (choć decyzja zakupu z mojej strony była i nie wygasła) "po osobistym wyborze sprzedającego". Roztrząsać tego na otwartym nie będę. Mam do tego PW. To nie w moim stylu.Nie twierdzę też, że kolega @pleciona nie wywiązuje się z zobowiązań, bo uzyskane informacje od innych użytkowników potwierdzają, że zamówiony towar dociera w końcu do kupującego. Rekompensatą za stres jest atrakcyjna cena. Pytanie tylko czy tak być musi? Czy nie wystarczyło by zwykłe najprostsze zapewnienie lub wyjaśnienie. Ot zwykła rozmowa nie milczenie.To co napisałem jest obrazem dwóch korespondencji PW, na jakie odpowiedziałem innym zestresowanym kupującym, którzy byli przekonani, że ja również dokonałem zakupu.Sam osobiście, gdy komuś coś sprzedaję, staram się utrzymać stały bezpośredni kontakt i odpowiadać najszybciej jak potrafię na zadane pytania. Standardem jest potwierdzenie wpłaty i link do śledzenia przesyłki. Mogę też pochwalić innych użytkowników, którzy wyznają podobne zasady i z którymi miałem pozytywny kontakt. Np.: ostatnio Arek vel @haja1978, czy Sebastian vel @sebek7575.Pozdrawiam M.PS. Jeśli kiedyś kupię coś u Sławka, to odbędzie się to na moich zasadach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Pleciona nie rychliwy, ale sprawiedliwy. Co prawda po pół roku jak się nie doczekałem na kij przy praktycznie braku kontaktu, udało mi się skontaktować w sprawie zwrotu przelewu i już po około 2 mies. przelew był u mnie więc czym tu się przejmować, porządna firma 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Nawiązałem kontak. Wszystko na dobrej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMBIOZA Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Ja u nich tylko raz kupowałem....kupiłem i zapłaciłem. Ale gdy przesyłki nie mogłem się doczekać to po wielu próbach udało mi się w końcu dodzwonić.Wykrzyczałem swoje żale, że wystawiają towar , którego nie mają na stanie a w aukcji było jak wół napisane...Obiecali ,że zwrócą gotówkę...ha ha ha -po tygodniu znowu do nich zadzwoniłem i znowu swoje wykrzyczałem Po dwóch dniach gotówka wróciła na konto A po tygodniu jeszcze raz taka sama kwota znów na konto Taki mają porządek Ja jestem zadowolony...jestem do przodu ps,za jakiś czas może znowu spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi