zetika16 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 To nie o sklep chodzi a o użytkownika forum Pozdrawiam, Tomasz eS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Ja u nich tylko raz kupowałem....kupiłem i zapłaciłem. Ale gdy przesyłki nie mogłem się doczekać to po wielu próbach udało mi się w końcu dodzwonić.Wykrzyczałem swoje żale, że wystawiają towar , którego nie mają na stanie a w aukcji było jak wół napisane...Obiecali ,że zwrócą gotówkę...ha ha ha -po tygodniu znowu do nich zadzwoniłem i znowu swoje wykrzyczałem Po dwóch dniach gotówka wróciła na konto A po tygodniu jeszcze raz taka sama kwota znów na konto Taki mają porządek Ja jestem zadowolony...jestem do przodu ps,za jakiś czas może znowu spróbuję Nie odesłałeś tej nadwyżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Czytam i nie wierzę. Ktoś sobie robi u Was darmowe pożyczki na pół roku albo i dłużej a Wy się cieszycie i mówicie, że wszystko jest cacy i to uczciwy człowiek Po takiej reklamie raczej na zakupy u niego się nie zdecyduję... Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Artech 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Mnie też zastanawia, jak ktoś ma czas by porobić zdjęcia i umieścić ogłoszenie, a nie ma czasu zadzwonić po kuriera. Wszystko byłoby ok., gdyby ogłoszenie zawierało uczciwy komunikat: wysyłka za miesiąc 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Mnie też zastanawia, jak ktoś ma czas by porobić zdjęcia i umieścić ogłoszenie, a nie ma czasu zadzwonić po kuriera. Wszystko byłoby ok., gdyby ogłoszenie zawierało uczciwy komunikat: wysyłka za miesiącZ tym telefonem do kuriera to ciężka sprawa. Sławek @Pleciona mieszka w Danii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Ale, że w Danii kurierów nie ma? Czy może to jakaś odległa planeta, z której przesyłki na Ziemię pół roku lecą? Edytowane 11 Stycznia 2018 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Ale, że w Danii kurierów nie ma? Czy może to jakaś odległa planeta, z której przesyłki na Ziemię pół roku lecą?Nie , tylko że w Danii nie wzywasz kuriera do paczki za 50,100, czy 200 zł jak odbiorca w Polsce płaci za transport 10 czy 15 zł. Proste.Sam kurier pewnie tam kosztuje kilkadziesiąt złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Wytarczyła by jasna informacja. Wysyłka z Polski za np. 2 miesiące. Szybsza wysyłka z Danii dodatkowo płatna. I dodatkowo odpowiadanie na zapytania kupujących.Każdy z nas ma prawo do własnego zdania. Moje jest takie, że wolę zapłacić więcej i mieć spokój niż czekać na przesyłkę pół roku.Nie znam Sławka osobiście, może inaczej patrzałbym na to gdyby to był znajomy.Jak to mówią, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 http://jerkbait.pl/topic/74122-kontakt-z-pleciona/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz82 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 http://jerkbait.pl/topic/74122-kontakt-z-pleciona/Dzięki, widzę że nie jestem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz82 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Witam, Poszukuje kontaktu do kolegi. Zrobiłem długo przed świetami przelew za koszule geoffa. Do tej pory nie ma żadnego kontakty z kolega. Nie odpisuje na wiadomości. Proszę o jakis kontakt do niego albo jak ktoś go zna to niech go powiadomi żeby sie do mnie odezwał. PzdrWitam Mam ten sam problem,na zakupione spodnie czekam już miesiąc. Kontakt ze sprzedającym jest praktycznie zerowy,po dwóch tygodniach czekania na odpowiedź dostałem nic nie wyjaśniającego priva. Dodam że w między czasie wystawił na forum następne rzeczy na sprzedaż, a na wyjaśnienie sprawy nie ma czasu?????Mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy i otrzymamy zakupiony towar lub zwrot pieniędzy Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Lukasz82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Kolega jest dostepny.wystawil wlasnie silnik na forum takze napewno sie wszystko wyjasni koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Czytam i oczom nie wieżę. Okazuje się że można robić ludzi w ciula jak się zna kilka osób z forum. Niesamowita sytuacja, niesamowite podejście "kolegów" obrońców nie uczciwego sprzedawcy. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 To taki znak czasu. Usprawiedliwia się wszystko, standardy się zmieniają.Właśnie dlatego nie lubię "tych czasów"Rodzice uczyli mnie punktualności, szczerości, szanowania natury i takich tam.Prostą sprawą jest napisanie, że wysyłka może potrwać nawet dwa miesiące, że kontakt może być utrudniony.To załatwiałoby wszystko, kupujący wiedziałby na co się piszę.Gdy tego brakuje zaczynają się problemu jak wyżej.Atmosferę podnosi jeszcze fakt, że kolega pojawia się na forum i nie odpowiada na wiadomości wystawiając jednocześnie kolejne rzeczy. Dodam, że nie piję konkretnie do kolegi.Niestety wiele takich sytuacji w dzisiejszych czasach.Trzeba przywyknąć. Ps. Kupowałem u Pleciony, przerabiałem temat, sprawy udało się załatwić.Sławek, wyciągnij wnioski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Witam wszystkich zainteresowanych i nie. Bez zbędnego rozpisywania: - Odnośnie historii niestworzonych, jak ktoś tu wspomniał, takowe pisze samo życie i ludzie w nim uczestniczący. Znam historie nieprawdopodobne, na które ogromna większość z Was buchnęła by śmiechem lub pomyślałaby, że robię z nich idiotów. Niestety- samo życie. Miałem kilka nieprzyjemnych epizodów z wysłanym towarem i przyznam, że staram się rekompensować straty moralne czy to ceną czy gratisami, które- jeśli tylko mam- dodaję bez wahania o czym doskonale wiele osób z tego forum się przekonało.Często bywa tak, że paczki wracają ze mną z PL, bo nie ma ich kiedy nadać. Absurd? Tak się tylko może wydawać. Proszę w takich wypadkach o cierpliwość, nie wszystko daje się zamknąć na ostatni guzik, tymbardziej kiedy korzystam z pomocy osób trzecichycze- Ceny. Wysyłka paczki do 1kg Pocztą to koszt 160zł, a dla przykładu- kurtki Dozer (1,4kg) to nieco ponad 200zł.Czy ktoś z Was kupując nawet za 50, 100, 300zł dopłaci tyle do wysyłki, która często jest gratis lub za 6,30gr.? Proszę się wystrzegać nietrafnych wywodów, są naprawdę niepotrzebne. Tyle w kwestii kosztów.- Kontakt. Od września minionego roku jest to dla mnie trudny temat. Dwa etaty, życie. Mogłoby być lepiej? Oczywiście! Staram się, proszę o wyrozumiałość.Jeśli nie odpowiadam na jakąś wiadomość, to znaczy, że z braku czasu nie mogę jej w tej chwili zrealizować lub na dany moment nie posiadam omawianej rzeczy. Drugą sprawą, jaką da się zauważyć jest fakt, iż ostatnio bardzo mało zajmuje się zamówieniami i sprzedażą, własnie ze względu na ww. powody.Od dziś mam mniejszy zakres obowiązków, więc będę na forum bywał częściej.Pozdrawiam i życzę "połamania" nad wodą!PLECIONA. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrontLine089 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Niedawno zamawiałem od kolegi pleciona paczke.. Paczka doszla cała i zdrowa po 4 dniach... Z kontaktem nie było problemu.. Można polecić kolegę z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) 160 zł za paczkę do 1kg. to chyba lekka przesada.http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,krajowy_paczka_pocztowa.html Edytowane 2 Lutego 2018 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 A co ma do tego poczta polska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Witam wszystkich zainteresowanych i nie. Bez zbędnego rozpisywania: - Odnośnie historii niestworzonych, jak ktoś tu wspomniał, takowe pisze samo życie i ludzie w nim uczestniczący. Znam historie nieprawdopodobne, na które ogromna większość z Was buchnęła by śmiechem lub pomyślałaby, że robię z nich idiotów. Niestety- samo życie. Miałem kilka nieprzyjemnych epizodów z wysłanym towarem i przyznam, że staram się rekompensować straty moralne czy to ceną czy gratisami, które- jeśli tylko mam- dodaję bez wahania o czym doskonale wiele osób z tego forum się przekonało.Często bywa tak, że paczki wracają ze mną z PL, bo nie ma ich kiedy nadać. Absurd? Tak się tylko może wydawać. Proszę w takich wypadkach o cierpliwość, nie wszystko daje się zamknąć na ostatni guzik, tymbardziej kiedy korzystam z pomocy osób trzecichycze- Ceny. Wysyłka paczki do 1kg Pocztą to koszt 160zł, a dla przykładu- kurtki Doze (1,4k) to nieco ponad 200Czy ktoś z Was kupując nawet za 50, 100, 300zł dopłaci tyle do wysyłki, która często jest gratis lub za 6,30gr.? Proszę się wystrzegać nietrafnych wywodów, są naprawdę niepotrzebne. Tyle w kwestii kosztów.- Kontakt. Od września minionego roku jest to dla mnie trudny temat. Dwa etaty, życie. Mogłoby być lepiej? Oczywiście! Staram się, proszę o wyrozumiałość.Jeśli nie odpowiadam na jakąś wiadomość, to znaczy, że z braku czasu nie mogę jej w tej chwili zrealizować lub na dany moment nie posiadam omawianej rzeczy. Drugą sprawą, jaką da się zauważyć jest fakt, iż ostatnio bardzo mało zajmuje się zamówieniami i sprzedażą, własnie ze względu na ww. powody.Od dziś mam mniejszy zakres obowiązków, więc będę na forum bywał częściej.Pozdrawiam i życzę "połamania" nad wodą!PLECIONA.Wysyłka paczki Pocztą do 1 kg 160 zł. Edytowane 2 Lutego 2018 przez tom3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Może warto poczytać ze zrozumieniem.@Pleciona mieszka w Danii. Cena 160 zł dotyczy paczki wysyłanej z Danii do Polski.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Może warto w cenniku poczty wpisać wysyłka zagraniczna -Dania- cena 56 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Podajesz koszt wysyłki z Polski do Danii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 A co z Dani do Polski jest dalej że przesyłka ma kosztować prawie trzy razy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 A co z Dani do Polski jest dalej że przesyłka ma kosztować prawie trzy razy więcej. nie jest dalej ale paczka jest droższa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Aha teraz rozumiem.To jak @Pleciona sprzedaje przynęty np. za 150 zł i wysyła z Dani to dopłaca do interesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi