Karas06 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Kolego umiesz czytać ze zrozumieniem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Umiem czytać ze zrozumieniem, dlatego nie rozumiem gdzie jest haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Umiem czytać ze zrozumieniem, dlatego nie rozumiem gdzie jest haczyk.Duńska poczta nie ma nic wspólnego z Polska pocztą. Więc ma swoje ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Umiem czytać ze zrozumieniem, dlatego nie rozumiem gdzie jest haczyk.Niestety nie umiesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Aha teraz rozumiem.To jak @Pleciona sprzedaje przynęty np. za 150 zł i wysyła z Dani to dopłaca do interesu.No tak bo powinien skasować 310 pln-ów, a on filantropem jest, logiczne. Nie wiem czego tu nie rozumieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Aha teraz rozumiem.To jak @Pleciona sprzedaje przynęty np. za 150 zł i wysyła z Dani to dopłaca do interesu.Nie dopłaca do interesu... bo nie wysyła woblerow z Dani do Polski bo przesylka kosztuje 160 złotych Już prościej się tego nie da wyjaśnić Edytowane 2 Lutego 2018 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Wiadomo że drobnych rzeczy z Danii nie wyśle z przyczyn ekonomicznych, dlatego później powstają takie tematy jak ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 No to jest bardzo prosty i łatwy sposób aby takie sytuacje się w przyszłości nie powtarzały, niech sprzedaje towar chwile przed przyjazdem do PL, sprzedaje towar a tydzień lub dwa później jest z nim w PL lub coś w tym rodzaju.Ja bym tak zrobił będąc na jego miejscu i nie było by problemu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 I mi przypadł wątpliwy zaszczyt robienia interesów z użytkownikiem PLECIONA.Wędka kupiona 1,5 miesiąca temu, ciągle zwodzenia że to kurier nie dojechał raz czy dwa. Od ponad tygodnia brak kontaktu. Nie przeszkadza to użytkownikowi wystawiać kolejne ogłoszenia na giełdzie.Krótko mówiąc, bardzo nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Jak czytam te posty kupujących, to nasuwa się tylko jedno określenie- "Gang Olsena" Tylko dlaczego Pleciona a nie Egon? 1,5 miesiąca na wędkę? "Klawo jak cholera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Panowie to ten sam "pleciona" co "pleciona" na alledrogo ? Ja coś tam kupowałem, ale z drobnych rzeczy i problemów nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Panowie to ten sam "pleciona" co "pleciona" na alledrogo ? Ja coś tam kupowałem, ale z drobnych rzeczy i problemów nie było. Nie ten 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) WitamJa sie zastanawiam czy moderator nie moze przerwac tego bałaganu. Przeciez to nie jest piewsza sprawa/wpadka bo kazdemu sie zdazyc moze.Ale to jest nagminne...i niesmaczne.. Edytowane 19 Marca 2018 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) Ja was nie rozumiem.Nie pierwszy i ostatni pewnie przypadek Pleciony.Wszyscy wiedzą a duża liczba osób i tak robi zakupy a później płacz????Dla mnie to proste,nic nie kupuję i nie kupię u takiego kontrahenta... Edytowane 19 Marca 2018 przez Sławek77 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 WitamJa sie zastanawiam czy moderator nie moze przerwac tego bałaganu. Przeciez to nie jest piewsza sprawa/wpadka bo kazdemu sie zdazyc moze.Ale to jest nagminne...i niesmaczne..Co do zasady w takie sprawy się nie mieszają. I słusznie w sumie, więcej by z tego było szkody, niż pożytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Myślę, że jak ktoś chce sobie zrobić prezent wędkarski na Boże Narodzenie 2018 kupując u Pleciony, to już teraz powinien zamówić. Do grudnia przesyłka powinna dotrzeć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) Co do zasady w takie sprawy się nie mieszają. I słusznie w sumie, więcej by z tego było szkody, niż pożytku.W takim razie punk ostrzeżenia...Jeśli nic z tym nie zrobią to takie sytuacje mogą się powtarzać a nawet nasilać.Przecież każdy to czyta i widzi ze w takich przypadkach jest brak konsekwencji za takie postępowanie.Echhh......Ja przynajmniej tego nie rozumiem..Przecież to giełda koleżeńska ma być wiec co jest grane.. Edytowane 19 Marca 2018 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 przy nicku powinien być napis kupujesz na własne ryzyko ! jakby co to później nie jojcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 .....brak konsekwencji za takie postępowanie.Echhh......Ja przynajmniej tego nie rozumiem......Ja również, z jednej strony C&R i inne tego typu- z drugiej przyzwolenie na....Takie jakby rozdwojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Kiedyś jeden pan budowniczy też sobie robił jaja ze swoich klientów, długo był nie do ruszenia, jednak pod naporem niezadowolonych zakończył karierę na jerku. Tu powinno być podobnie. Chyba, że ma plecy......szerokie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Mam pytanko do adminów dlaczego wątek ,,Kontakt z PLECIONA" został zamknięty ? Przecież po mojemu nie doszło do naruszenia regulaminu ? Niestety nie widziałem wcześniej wątku bo bym tam dołączył swój wpis . Oczywiście piszę dlatego ,że podobnie jak przedmówcy z poprzedniego wątku nie otrzymałem towaru z giełdy zatem chyba mam prawo poinformować o tym innych ... Sławku gdybyś napisał ,że wysyłka towaru nastąpi np. za dwa miechy to było by to chyba ..... fair play .......... ps. Od innego użytkownika forum właśnie idą wobki z dojczlandu.Bez nalotu bez kłopotu. Tydzień temu dostałem paczkę z pięknej Finlandii - doszła w cztery dni . Zatem da się ...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Krótka odpowiedź dotycząca zamknięcia tematu, ostanie wpisy były ze strony kibiców i nie wnosiły nic prócz fermentu.Osoby zainteresowane w przypadku chęci dodania nowych informacji proszę niech użyć opcji zgłoś i dopisać w zgłoszeniu o co chodzi.Odnośnie regulaminu, to proszę zapoznaj się z nim dokładnie, bo ja nie wiem o jakim złamaniu piszesz. update. informacyjnie: http://jerkbait.pl/topic/108128-postuluję-o-bana-dla-użytkownika-pleciona/?p=2365144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Epilog: Pleciona oddał za wędkę pieniądze 12 kwietnia. Dopiero dziś się o tym zorientowałem przeglądając wyciąg z konta. Nie raczył mnie o tym poinformować że wysyła przelew. Ostatnią wiadomość od niego mam 10 marca. W moim przypadku uważam sprawę za zakończoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi