Skocz do zawartości

Kontakt z PLECIONA

chojny83

Rekomendowane odpowiedzi

Aha teraz rozumiem.To jak @Pleciona sprzedaje przynęty np. za 150 zł i wysyła z Dani to dopłaca do interesu.

Nie dopłaca do interesu...

bo nie wysyła woblerow z Dani do Polski bo przesylka kosztuje 160 złotych

Już prościej się tego nie da wyjaśnić

Edytowane przez tony1983
  • Like 1

Gość EdekZfabrykiKredek

No to jest bardzo prosty i łatwy sposób aby takie sytuacje się w przyszłości nie powtarzały, niech sprzedaje towar chwile przed przyjazdem do PL, sprzedaje towar a tydzień lub dwa później jest z nim w PL lub coś w tym rodzaju.

Ja bym tak zrobił będąc na jego miejscu i nie było by problemu.

• Like 3

• 1 miesiąc temu...

I mi przypadł wątpliwy zaszczyt robienia interesów z użytkownikiem PLECIONA.

Wędka kupiona 1,5 miesiąca temu, ciągle zwodzenia że to kurier nie dojechał raz czy dwa. Od ponad tygodnia brak kontaktu. Nie przeszkadza to użytkownikowi wystawiać kolejne ogłoszenia na giełdzie.

Krótko mówiąc, bardzo nie polecam.

Ja was nie rozumiem.Nie pierwszy i ostatni pewnie przypadek Pleciony.Wszyscy wiedzą a duża liczba osób i tak robi zakupy a później płacz????Dla mnie to proste,nic nie kupuję i nie kupię u takiego kontrahenta...

Edytowane przez Sławek77
  • Like 3

Witam

Ja sie zastanawiam czy moderator nie moze przerwac tego bałaganu.

Przeciez to nie jest piewsza sprawa/wpadka bo kazdemu sie zdazyc moze.

Ale to jest nagminne...i niesmaczne..

Co do zasady w takie sprawy się nie mieszają. I słusznie w sumie, więcej by z tego było szkody, niż pożytku.

Co do zasady w takie sprawy się nie mieszają. I słusznie w sumie, więcej by z tego było szkody, niż pożytku.

W takim razie punk ostrzeżenia...

Jeśli nic z tym nie zrobią to takie sytuacje mogą się powtarzać a nawet nasilać.Przecież każdy to czyta i widzi ze w takich przypadkach jest brak konsekwencji za takie postępowanie.Echhh......Ja przynajmniej tego nie rozumiem..

Przecież to giełda koleżeńska ma być wiec co jest grane..

Edytowane przez kondzio 77

Mam pytanko do adminów dlaczego wątek ,,Kontakt z PLECIONA" został zamknięty ? Przecież po mojemu nie doszło do naruszenia regulaminu ?

Niestety nie widziałem wcześniej wątku bo bym tam dołączył swój wpis .

Oczywiście piszę dlatego ,że podobnie jak przedmówcy z poprzedniego wątku nie otrzymałem towaru z giełdy zatem chyba mam prawo poinformować o tym innych ...

Sławku gdybyś napisał ,że wysyłka towaru nastąpi np. za dwa miechy to było by to chyba ..... fair play ;)..........

ps. Od innego użytkownika forum właśnie idą wobki z dojczlandu.Bez nalotu bez kłopotu. Tydzień temu dostałem paczkę z pięknej Finlandii - doszła w cztery dni . Zatem da się ......

• Like 2

Krótka odpowiedź dotycząca zamknięcia tematu, ostanie wpisy były ze strony kibiców i nie wnosiły nic prócz fermentu.
Osoby zainteresowane w przypadku chęci dodania nowych informacji proszę niech użyć opcji zgłoś i dopisać w zgłoszeniu o co chodzi.

Odnośnie regulaminu, to proszę zapoznaj się z nim dokładnie, bo ja nie wiem o jakim złamaniu piszesz.

update. informacyjnie:

http://jerkbait.pl/topic/108128-postuluję-o-bana-dla-użytkownika-pleciona/?p=2365144

• 1 miesiąc temu...

Epilog: 
Pleciona oddał za wędkę pieniądze 12 kwietnia. Dopiero dziś się o tym zorientowałem przeglądając wyciąg z konta. Nie raczył mnie o tym poinformować że wysyła przelew. Ostatnią wiadomość od niego mam 10 marca. 
W moim przypadku uważam sprawę za zakończoną.