robertd Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 zna moze ktos ten odcinek rzeki,jak z rybostanem ??warto wybrac sie tam na pstragi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Byłem tam w tym roku, warunki były niesprzyjające,ale złapałem dwa mikrusy. Wracając do auta spotkałem wędkarzy tubylców, którzy mówili coś o stadzie kormoranów, które przetrzebiło te okolice - ile w tym prawdy nie wiem, możliwe że dbali tylko o zasobność swojej rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 W ogóle w zeszłym roku na dolnym śląsku sporo kormoranów było I chętnie odwiedziły pstrągowe ciurki.Ogólnie Bóbr w tamtej okolicy jest ciekawą rzeczką, aczkolwiek nie zbyt dużą. O dużego pstrąga też raczej ciężko. Ale maluchów zwykle można było przerzucić sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi