Guzu Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 WitamCzy ktos uzywa tego modelu aparatu ? Przymierzam sie do sprobowania tego modelu jako alternatywy wobec Olympusa Tough 3 podczas walki w terenie rzeki pstragowej. http://www.nikon.pl/pl_PL/product/digital-cameras/coolpix/waterproof-shockproof/coolpix-aw130#tech_specs Bede wdzieczny za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 niewiem jak ten model ale mam AW110 i przeciekł, nikon nie uznał gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Guzu kamerke kup i pozbędziesz się dylematu który compactshit lepszy a przy okazji fajne filmiki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Guzu kamerke kup i pozbędziesz się dylematu który compactshit lepszy a przy okazji fajne filmiki będą Dobra rada zawsze w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Dobra rada zawsze w cenie Chodzi o to , że juz kilka kompaktów przerobiłem i w zasadzie nie widzę zbyt duzej różnicy w jakości fotek , poręczności etc.. W tej chwili mam świetny aparat ale nie do każdego stylu wędkowania podchodzi , w sensie wygody obsługi. Z tąd też kamerki , które robią fotki na dobrym poziomie są znacznie wygodniejsze w przenoszeniu , mniejsze , poręczniejsze , maja wifi często jest pilot do tego . Czekam w tej chwili na oficjalną sprzedaz sjcam M20 , tak aby mozna było kupić za jednym zamachem zapasowe baterie i inne tam gadżety . Cenowo bedzie taniej jak dobry kompakt a jakość fotek o ile nie robimy w nocy wystarczajaca , zawsze można podrasować w odpowiednim programie . Tak to sobie wymyśliłem i z kompaktami zakończyłem przygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Chodzi o to , że juz kilka kompaktów przerobiłem i w zasadzie nie widzę zbyt duzej różnicy w jakości fotek , poręczności etc.. W tej chwili mam świetny aparat ale nie do każdego stylu wędkowania podchodzi , w sensie wygody obsługi. Z tąd też kamerki , które robią fotki na dobrym poziomie są znacznie wygodniejsze w przenoszeniu , mniejsze , poręczniejsze , maja wifi często jest pilot do tego . Czekam w tej chwili na oficjalną sprzedaz sjcam M20 , tak aby mozna było kupić za jednym zamachem zapasowe baterie i inne tam gadżety . Cenowo bedzie taniej jak dobry kompakt a jakość fotek o ile nie robimy w nocy wystarczajaca , zawsze można podrasować w odpowiednim programie . Tak to sobie wymyśliłem i z kompaktami zakończyłem przygodę Jest to jakas koncepcja. Odnosze od jakiegos czasu wrazenie, ze to temat coraz bardziej niszowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jest to jakas koncepcja. Odnosze od jakiegos czasu wrazenie, ze to temat coraz bardziej niszowy. Masz rację Tez kupiłem kamerkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Masz rację Tez kupiłem kamerkę Tomek na co się zdecydowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 DB POWER, jakiś chinol za 56 euro z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi