fedx Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam wszystkich, zakupiłem z "drugiej ręki" aparat Olympus TG-860 i mam z nim dwa problemy: 1) bateria po pełnym naładowaniu w zadziwiająco szybkim tempie się rozładowuje ok 1 - 1.5 godziny użytkowania 2) aparat przy zwyczajnym natężeniu światła na zewnątrz robi całkowicie prześwietlone zdjęcia, efekt ten nie występuje jedynie przy robieniu zdjęć w trybie panoramy i filmowaniu. Praktycznie wszystkie pozostałe tryby włącznie z auto są prześwietlone. Zdjęcia "udają się" tylko w zamkniętych pomieszczeniach. Czy ktoś z kolegów spotkał się z tymi problemami - prześwietlone zdjęcia, słaba bateria ? Być może mam jakiś problem z ustawieniami i dlatego zdjęcia są totalnie prześwietlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Zatem najpierw reset do ustawień fabrycznych... potem się zobaczy co dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Słusznie. Kupiłeś używany aparat, to najpierw go "wyzeruj" A jaką masz ustawiona czułość? Edytowane 18 Maja 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi