Artek Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Strach na te bolenie chodzić, przyleci taki orzeł, porwie cię z wędką, tylko gumiaki na brzegu zostaną. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Mi to wygląda na rany pozostawione przez orła bielika, te ptaki to typowi rybożercy i atak na ryby takich rozmiarów nie jest niczym dziwnym, miałem przyjemność już oglądać co te ptaszki potrafią wyjąć z wody, to silne ptaki. Szczęśliwie nie istnieje coś takiego jak orzeł bielik... jest bielik, bielik zwyczajny nawet, ale to nie orzeł. Skoro temat tego co chciało żreć tego bolka...musiał to być jakiś dziki kot. Tygrys, tygrys szablozębny... e wymarł... może taraj eee żyje w Rosji, niby za mały ale pewnie nam go podrzucili by ryby wyżerał. Wiem, wiem to stonka jest... ziemniaka z boleniem omyliła...100% stonka. Edytowane 18 Maja 2016 przez AdasCzeski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Szczęśliwie nie istnieje coś takiego jak orzeł bielik... jest bielik, bielik zwyczajny nawet, ale to nie orzeł. Skoro temat tego co chciało żreć tego bolka...musiał to być jakiś dziki kot. Tygrys, tygrys szablozębny... e wymarł... może taraj eee żyje w Rosji, niby za mały ale pewnie nam go podrzucili by ryby wyżerał. Wiem, wiem to stonka jest... ziemniaka z boleniem omyliła...100% stonka. Jak zwał tak zwał,ornitologiem nie jestem, ale te ptaki spokojnie dają radę wywlec taką rybę z wody, ta akurat miała fart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Może to czapla ... http://www.sadistic.pl/a-na-obiad-wpierdolimy-rybke-vt413921.htm NIE PRZEKLINAMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Piwo za sadistica !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Choroby wirusowe czy bakteryjne, ani znane mi zwierzęta w Polsce nie nacinają gwintu wzdłuż ciała całej ryby, więc raczej to Gofer2005 ma rację. edyta:gwint nierówny bo boleń średnicy nie trzymał. Edytowane 20 Maja 2016 przez witeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Tanie Linie Lotnicze byle nie do Egiptu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi