Sneer Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam, Mam propozycję wyjazdu - nie wiem czy skorzystać.Łowił ktoś tam? Warto się wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneer Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam. Zna Pan wspomniane łowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam!łowilem tam na wiosnę 2009r,wyniki były bardzo dobre!!!!Mogę troszkę podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam, również łowiłem w zeszłym roku pod koniec kwietnia. Wyniki nienajgorsze. Mogę coś skrobnąć na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam Szanownych Kolegów,Wydaje mi się,że Forum z założenia służy do wymiany swoich poglądów, obserwacji, wniosków itp. na NIM właśnie, a tu mamy do czynienia z przejęciem przez Forum roli biura matrymonialnego i skrzynki kontaktowej. Jeżeli możecie (chcecie) podzielic się Swoją wiedzą o jakimś temacie czyńcie to NA FORUM. Ja nie wybieram się nad Arkosund (przynajmniej na razie) ale chętnie dowiem się czegoś interesującego.Dotyczy to też innych wątków i dlatego popieram prośbę Remka o więcej informacji przy zamieszczanych zdjęciach.PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam, również łowiłem w zeszłym roku pod koniec kwietnia. Wyniki nienajgorsze. Mogę coś skrobnąć na priva. Pozdrawiam Jesli mozesz to skrobnij tu - na publicznym forum. Bedziemy wdzieczni za podzielenie sie informacjami o lowisku Arkosund. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi