Kathir Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zdjęcia nie są moją własnością ,ale to prosty patent by wywiercić coś pod kątem prostym.Może się komuś przyda Potrzebne będą dwie deseczki lub klocki Lego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Pod warunkiem że deseczki mają kąty proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Panowie mam pytanko jak wycinacie rowki w robalach tak żeby były takie ładne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Można dremlem używając odpowiedniego frezu, można pilnikiem iglakiem o trójkątnym przekroju, można skalpelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Panowie mam pytanko jak wycinacie rowki w robalach tak żeby były takie ładne? Nóż + papier ścierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Można dremlem używając odpowiedniego frezu, można pilnikiem iglakiem o trójkątnym przekroju, można skalpelem. Zależy z czego "robal". Jeżeli chodzi o te z plastiku (na pstrągale) a'la Rebel, to flexa z grubą tarczą a później okrągły gładki pilnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2301 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Mam pytanie Panowie. Czy ktoś z was stosował zwykłą wyrzynarkę do wstępnego wycinania woblerów? Chodzi mi dokładnie o wykorzystanie tzw. stołu do wyrzynarki, do którego mocujemy nasze urządzenie brzeszczotem do góry i dzieki temu uzyskujemy swojego rodzaju pilarkę stołową. Jakie są wasze opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja wycinałem ale brzeszczotem w dół. Odwróconym do góry (bez jego górnego podparcia) to bałbym się o palce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Mam pytanie Panowie. Czy ktoś z was stosował zwykłą wyrzynarkę do wstępnego wycinania woblerów? Chodzi mi dokładnie o wykorzystanie tzw. stołu do wyrzynarki, do którego mocujemy nasze urządzenie brzeszczotem do góry i dzieki temu uzyskujemy swojego rodzaju pilarkę stołową. Jakie są wasze opinie?Może Ci się przyda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zdaje się że u Janusza w wątku było coś na ten temat http://jerkbait.pl/topic/18800-woblery-z-bielska/page-143 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja się wzorowałem na tym . https://www.youtube.com/watch?v=OvvPfduksNY&list=PL7jQlX_T-7E-tGHIwYtVXMMjqQmbumth0&index=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zdarzyło mi się, że ciąłem w ten sposób. Wyrzynarka w imadło, jakieś kliny do jej zamocowania i naprzód. Niewiele miało to wspólnego z BHP. Filmiki powyżej są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2301 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Szukałem nawet podobnego "adaptera" ale nigdzie na polskim rynku nie znalazłem. Wolfcraft ma dostępny w swojej ofercie taki stół ale bez tego górnego stabilizatora brzeszczotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 zdarzyło mi się leżeć w szpitalu z kolesiem co mu takie coś paluszki podcięło coś mu pozszywali rok rehabilitacji i palce nie doszły do pełnej sprawności ,tak dla przestrogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 zdarzyło mi się leżeć w szpitalu z kolesiem co mu takie coś paluszki podcięło coś mu pozszywali rok rehabilitacji i palce nie doszły do pełnej sprawności ,tak dla przestrogi"Takie coś"to mu samo palce podcięło ? Czy sam tam paluchy włożył ? Wszystko może Ci palce u......ić jak nie uważasz i nie przestrzegasz BHP !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Czym robicie podpisy na woblerach chodzi i mi głównie o coś w rodzaju długopisów itp bo podpisuję cienkopisem do płyt CD ale niestety rozmywa się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Pod jakim lakierem sie rozmywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Czym robicie podpisy na woblerach chodzi i mi głównie o coś w rodzaju długopisów itp bo podpisuję cienkopisem do płyt CD ale niestety rozmywa sięUnipin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Miałem taki sam problem i z pomocą przyszedł jeden z życzliwych na maxa kolegów z forum Doradził i piszą jak ta lala lakier ich nie tyka http://architekci-sklep.pl/product_info.php?products_id=45973 najlepsze grubości wg mnie to 0,1 i 0,2 Edytowane 5 Stycznia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tusz kreślarski nie reaguje z lakierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Ja ostatnio odwiedziłem sklep plastyczny i spytałem bardzo atrakcyjną panią o cienkopis ,który nie reaguje z lakierami, po czym ta przemiła piękność bez namysłu podała mi coś takiego; http://www.sklepplastyczny.pl/pisaki-eccopigment-3222_259/ .Sprawdziłem i faktycznie są ok. Przypuszczam , że jak dała by mi zwykły pisak do CD, też bym wziął Edytowane 5 Stycznia 2016 przez stoner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Siła wyższa Dzięki wielkie wszystkim za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Obojętnie jaki pisak byleby był tuszowy w papierniczych sklepach jest tego ogrom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ja ostatnio odwiedziłem sklep plastyczny i spytałem bardzo atrakcyjną panią o cienkopis...po czym ta przemiła piękność bez namysłu podała mi coś takiego...Irek gdzie jest ten sklep ? ? ? Bo właśnie sobie przypomniałem że musiałbym coś kupić w plastycznym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Kurde, w sklepie plastycznym gdzie ja robię zakupy też pracuje niezła l...ska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi