osiak Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 wyszło ich z 20 szt:) nie chciało mi się robić foty zbiorowej co by koledzy nie zabrali wszystkiego.kilka w niebieskich odcieniach też powstało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ładnie ,ale ten seledyn ze złotem bardziej kuszący.Przynajmniej dla wędkarza he he ,przy wolnym prowadzeniu też śmiga ,czy raczej skromne ruchy ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 na wodzie z silnym nurtem śmiga szerszymi ruchami przy wolnym prowadzeniu, w expresie drga i to jest najbardziej kuszące dla "moich" boleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Czyli tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Świetne malowanie tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 1.5cm 2 gr2cm 3 grza kilka dni wstawię gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 ^cm 8gr oklejane folią aluminiową, odcienie zielony i niebieskimała armia 8 gotowajutro ustawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 niezłe stadko się zebrało wobki kuszą swoim wyglądem, malowanie fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Zdjęcie od góry słodziaki he he. Tylko niech popracują . Edytowane 17 Lutego 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Tak zapytam, to oczko XXXL, to w jakim celu takie duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 to chyba takie złudzenie optyczne, oczka mają 5mm śr zewnętrznej.To dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Wyglądają jak zakolczykowane , oki raczej -rybkom to raczej nie będzie przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 tu te same oczka na 3cm maluchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Wszystko wg mnie.spoko że tak napiszę.Czego tu się doszukiwać nie wiem? Ładnie i czysto -takie wrażenie ,rybki to też docenią miejmy nadzieję. Edytowane 19 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Złudzenie optyczne -a już myślałem, że spełniają jakieś tajne zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 A dlaczego łuski na folii nie odciskasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 A dlaczego łuski na folii nie odciskasz???Nie dorobiłem się jeszcze odpowiedniej siatki Teraz skupiam się na malowaniu. W przygotowaniu kilkanaście szt. uklejek w nowej opcji malowania. Niebawem foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 No to i ja czekam na te uklejeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek11 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 witam jesli można wiedzieć, z czego wykonujesz nóżki do robali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 W robalach, tych na pierwszej stronie wątku, nóżki były robione z czarnej żyłki 0.25mm. Teraz bogatszy o nowe doświadczenia zdobyte tu na forum, użył bym jakiś bardziej elastycznych materiałów. Np. gumek od majtek, otulin od kabla telefonicznego itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Mój kolega nogi wykonuje ze sztucznych rzęs wyglądają bombowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Mój kolega nogi wykonuje ze sztucznych rzęs wyglądają bombowo Ale się uśmiałem!"Majtki żony", lakiery do paznokci, brokaty, teraz sztuczne rzęsy - co dalej? Perfumy?Już teraz, gdy lurebuilding`owiec zbliża się do niewieściej sypialni, to szkodnik większy od stada moli Bardzo mi się podoba kierunek kreatywności wędkarzy - dookoła nie leżą sobie ot tak różne rzeczy, tylko MATERIAŁY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Poczatki nowego malowania, teraz dostaną niebieską i zieloną perłę. Zobaczymy co z tego wyjdzie ale długa droga jeszcze prze nimi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ładnie i do przodu-czekam na malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi