osiak Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dawno nic nie pokazywałem, a praca w warsztacie ciągle trwa.8cm 6gr. wolno tonące. Malowanie akrylami8cm 8gr, tonące. Oklejane folią aluminiowąmaluchy 2cm 3gr.i na deser 1.5cm 2gr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Znajdą się te boleniówki dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 o widzisz dobrze, że przypomniałeś podaj na priv dane do wysyłki.chyba że chcesz poczekać na nowe malowanie, za kilka dni będą gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Jak Ty w tego malucha 1,5 cm tyle ołowiu napchałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 It's A Kind Of Magic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Wszystkie fajnie wyszły ,powiedz tylko jaką pracę mają boleniówki-sprawdzałeś? Długość dobra i nie za dużo ważą ,mogą się nadać do wolniejszego prowadzenia.A może by tak pomalować boleniówki bez oklejania alu .Naprawdę fajnie Ci wychodzi malowanie -spróbuj . Edytowane 24 Lutego 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 jasne, że sprawdzałem. Taki wzorek boleniówek to juz chyba z 3-4 lata robię, rybką smakuja.te 12-13gr raczej do szybszego prowadzenia, praca jak by to napisać...drżą i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 A te malowane akrylami to za pomocą aero??? byłbym chętny na jednego, może jakiś kropek rozsądnych rozmiarów by go pożarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Ale tu są tylko 8gr, jak dobrze mi się przeczytało.Dlatego pytałem o nie ,ciekawy byłem bo do wolniejszego prowadzenia szukam przynęt. Oszczędnie pracujących można tak powiedzieć,oczywiście na Bolesławy .Broń boże, żebym się narzucał ,ale bardzo mnie to ciekawiło . Jakie będzie te malowanie,jeżeli mogę zapytać? Edytowane 24 Lutego 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 A te malowane akrylami to za pomocą aero??? byłbym chętny na jednego, może jakiś kropek rozsądnych rozmiarów by go pożarł akrylami malowane pędzelkiem. Jak masz ochotę na kiełbika to pisz priv. Ale tu są tylko 8gr, jak dobrze mi się przeczytało.Dlatego pytałem o nie ,ciekawy byłem bo do wolniejszego prowadzenia szukam przynęt. Oszczędnie pracujących można tak powiedzieć,oczywiście na Bolesławy .Broń boże, żebym się narzucał ,ale bardzo mnie to ciekawiło . Jakie będzie te malowanie,jeżeli mogę zapytać?zmyliło mnie twoje pytanie o boleniówki bo te z ostatnich fotek to bardziej pod sandacza robiłem, pracuja trochę szerzej ale nie za szeroko i mozna je prowadzić nawet bardzo wolno. Im szybciej tym praca bardziej wąska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Myślę że- te też by dały radę , ale czekam na rozwój sytuacji, chodzi mi o te nowe malowanie boleniówek . Myślę że praca tych na sandałka w niczym nie będzie przeszkadzała Bolesławom ,wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Woblerki w ubogim malowaniu/oklejaniu, jednak myslę ,że rybką się spodobają.5cm 6gr - praca drżąca połączona z lekkimi zmianami toru raz lewa raz prawa4cm 5gr - praca drżąco wężykowata Jak na te wymiary lecą bardzo daleko czyt.(nie koziołkują podczas lotu).Taki mały pocisk na specjalne okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Szproteczki,ale ciekawie pryśnięte.W czasie letniego zamieszania w wodzie-mogą pocieszyć i rybki i łowiącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Idealna przynęta na letnie upalne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 wobki na zamówienie w trakcie prac.efekt pracowitej soboty:8cm sandaczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Też mnie to czeka działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ładnie, ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ładnie, ładnie.kilka twoich:)a boleniowe już się suszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 To jeszcze ładniej he he, do wolniejszego prowadzenia będą ,na rafki.Zamiar będzie na Bolesława-choć Zander też nie ominie .Szczególnie w górę rzeki się przydadzą ,tam bardziej zróżnicowane dno ,płyciej ,rafek więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Wieści z warsztatu Stadko 8cm boleniówekStarszy brat i maluchy 15mm, przeznaczenie wąsate kijankiRodzinka8cm perłowe boleniówki7 cm i 6 cm boleniowe w trakcie pracProjekt Brzana SDR 4,5 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Starszy brat normalnie mnie zatkało ale fajny jak i cała reszta -ta perełka to będzie kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Te perłowe bez łuski bardzo fajnie wyglądają.Odnośnie starszego brata-może przyrodni he he,trochę z kształtu pozostało he he. Edytowane 10 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Zapomniał bym o dużej armi lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 praca w pracowni wrze, sezon się zbliża nowy wzorek łuski, myślę że po kilku zabiegach upiększających wyjdzie coś fajnego:kilka sandaczówek (jeden kolega chcę z premedytacją ganiać z nimi za boleniami )Boleniowe 8 w perłowym malowaniu dla tego samego kolegi :maluszki na specjalne zamówienie:Troszkę większy kaliber w trakcie prac:I na koniec "W oczekiwaniu na kąpiel i stery":Ufff na razie to by było na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Niezły przerób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi