joker Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 mały czarny ma radiolokację z boku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Świetne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Te kształtki z trzeciego zdjęcia od dołu coś mi przypominają... W jaki sposb je dociążyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 W zamyśle mają przypominać ukleje, te większe bo to 9 i 10 cm. Obciążyłem ołowiem wlanym w wyfrezowane otwory. Wobki maja być do wolniejszego prowadzenia dlatego ołowiu nie za wiele jak na ten gabaryt korpusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Lubie oglądać dobre wyroby boleniowe. Ciekawy design. Sam planuje skupić się na tworach boleniowych. Zima ustępuje więc będzie już gdzie na bierząco testować. Moja seria otrzymała już ostatnią warstwę lakieru przed malowaniem. Także już bliżej niż dalej.pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 No Jakub ta nowa łuska to wygląda już super,trochę się narobiłeś przy tym he he .Wszystko fajnie wyszło ,jak dla mnie .No i te oczka ,Twój znak rozpoznawczy-tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nowa łuska w 3 odcieniach 8cm 12 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pierwsze zdjęcie i drugie najfajniej pokazuje szczegóły-ładnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Na zdjęciach trudno pokazać niektóre szczegóły. Kolejne dostana jeszcze jeden mały detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 To jeżeli jest to coś znaczącego ,to zapakuj to do tych dużych ,he he.Jeżeli dojdziesz z nimi do porozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Kilkadziesiąt piankowych boleniówek na wykończeniu. Spodobała mi się zabawa z formami i odlewaniem, nieograniczone pole do kombinowania z obciążeniem, a ile czasu na rybki zostaje Drewniane też coś łowią żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Piankowe Boleniówki pomalowane kolorami, dojdzie jeszcze łuska na grzbiet, 2 warstwy lakieru i ster 1.5 mmPraca nad woblerkami idzie bardzo powoli, więcej czasu siedzę na rybach Edytowane 20 Maja 2013 przez osiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Kozackie te boleniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Dzięki, w przyszłym tygodniu testy już na rybach. Nakręcę film z pracą bo wyszła moim zdaniem bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Hehe to ja sie pisze na testera Bardzo ładne bolenióweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Hehe to ja sie pisze na testera Bardzo ładne bolenióweczkidzięki, twoje też niczego sobie jak moje się sprawdzą, można pomyśleć o jakiejś wymianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Pierwsza seria nowych 8 gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ładniutkie stadko ładniutkich rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) kolejne stadko gotowe, dostały trochę inne stery-praca podobna opór w wodzie mniejszy, ładnie lusterkują w opadzie. a tutaj zapowiedz 2 nowych modeli które już niebawem będą mieszały wodę w Wiśle 3.5 cm baryłka i 4 cm minnow. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez osiak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam masz film z pracą boleniówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 witaj,nie mam filmu chciałem coś nakręcić jednak woda w Wiśle ciągle kawowa... jak wybiorę się nad jakąś czystszą rzekę postaram się coś nagrać.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Sobotnie 68 cm na piankową 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 coś tam widać, jak następnym razem Wisła będzie bardziej przejrzysta postaram się nakręcić coś lepszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 mała partyjka gotowa Pierwsza osoba która zgadnie ile ich jest wygrywa woblerka ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi