Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam Pytanie do zorientowanych : czy Shimano TwinPower CI4 4000 S 4000SFA to kreciol na Europe ? czy jakis wypuszczony w trakcie 2010 JDM ? bo w posiadanym przeze mnie katalogu Shimano 2010 na JP nie wystepuje. Dziekuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 witaj kolego !!! Tak to kołowrotek wyłącznie przeznaczony na rynek europejski, cena troche wygorowana, ale jest tego warty prosze spojrzeć i porownać system hamulca z twin powerem FC, w srodku tez sie sporo ro?źni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 @Endi Dziekuje za info.Pytalem z czystej ciekawosci. O tych TP FC tylko czytalem, tego tez nie mialem okazji jeszcze osobiscie spotkac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 artur juz pewnie mowił ze za jakiś czas pojawi sie moja strona, ale musicie mi dać troche czasu, narazie mi go troszke brakuje... tam kilka rzeczy napewno zainteresuje co nie ktorych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wyprzedziles mnie, widzac Twoj podpis wlasnie chcialem sie do niego odniesc Czekam zatem na rozwoj strony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ja trochę nie na temat, ale co to jest JDM? Bo ostatnio dość często się to powtarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 JDM - Japan Domestic Market.Produkty tworzone z mysla i sprzedawane na rynku japonskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A czy sprzęt produkowany na Japonię mo?źna kupić i w europejskich sklepach??? Lub czy opłaca się taki Shimano ściągnąć z Japonii ?? Jakie pieniądze się zaoszczędzi?? Jak się do tego zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 shimano na rynek japoński nie kupisz w normalnym sklepie, sa dwa sklepy w polsce ktore moga ci zaproponować pelna oferte na asortyment japonskich produkt?łw, wlasciwie na chwile obecna jest tylko jeden sklep ktory spelni twoje oczekiwania i pozwoli dobrze wydać ciezko odlozone pieniadze.... jezeli chodzi o daiwe to kupisz cześć modeli z rynku japonskiego, daiwa nie robi jak shimano kołowrotk?łw o takich samych wnetrznosciach pod inna nazwa i w nieco zmienionej obudowie a wlasciwie akcentach obudowy, nie ma co sie bać thailandczyk?łw daiwy czyli np presso i luviasa, cena straszy ale jest naprawde rewelacja shimaanskie kołowrotko i z marsylii (malezji) to juz ciut inna bajka, oni nie maja takich tlustych (drogich) kolworotkow NIE made in Japan... jak w rpzypadku daiwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Guzu, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dzięki na info Endi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi