Skocz do zawartości
  • 0

sklep z elementami do uchwytów do echosond?

wuran

Pytanie

szukam sklepu aby kupić element pokazany strzałką na zdjęciu (to co obejmuje sztycę i przyśrubowane jest do ścisku)

post-59765-0-35090000-1464080137_thumb.jpg

ten jest akurat aluminiowy(?) ale może być i plastikowy. Na ostatnim wyjeździe dwa(!) takie plastikowe uległy złamaniu i szukam tego elementu aby nie kupować całego uchwytu od nowa. Ewentualnie czy jest jakiś zamiennik, który mógłby to zastąpić a przeznaczony jest do zupełnie czego innego ale będzie pasować

Edytowane przez wuran
  • Like 1

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Marcin,bierz ten solidniejszy,mam i polecam,przy prędkości 30km ani drgnie. Miałem też taki co Ci się rozsypał i mój spotkało to samo.

Mam ten plastikowy. W zeszłym roku na Szkierach latałem 30-35 km/h a w tym 20 km/h. Nic się nie stało. Kwestia dobrego zamocowania. Musiała się Tobie Marcin śruba poluzować.

Kupiłem ten metalowy od Thymalussa ale nie spodobał mi się i odesłałem. Zmdyfikowałem delikatnie plastikowy. 

Dłuższa śruba skręcająca ten plastik i wypełnienie pustych powierzchni trzymających rurkę aluminiową. 

Trzeba też zwracać uwagę na plastikowe zęby ustalające pozycję przetwornika. Nie kręcić nimi bez sensu tylko wyczuć kiedy ząb wejdzie w ząb i dopiero wtedy dokręcić.

Wysyłam Marcin priv.

• Like 1

• 0

hej, poszukuję jakiegoś uchwytu do czujnika humminbird helix 5 di ale nie koniecznie na sztycy wolałbym może jakąś przyssawke. Może ktoś posiada coś podobnego co by pasowało do mojego czujnika bo jak oglądam te przyssawki to mam wątpliwości czy to będzie pasowało. Mile widziane zdjęcia:)

• 0

hej, poszukuję jakiegoś uchwytu do czujnika humminbird helix 5 di ale nie koniecznie na sztycy wolałbym może jakąś przyssawke. Może ktoś posiada coś podobnego co by pasowało do mojego czujnika bo jak oglądam te przyssawki to mam wątpliwości czy to będzie pasowało. Mile widziane zdjęcia:)

Dam ci radę - jak już kupisz ta przyssawkę, zapamiętaj - załatwię ci tanio nowy przetwornik jakby co :D

Edytowane przez psulek
  • Like 4