S.O.D. Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witam, szukam pomocy jak zdemontować stopę w silniku Mercury 9,9 hm. MOże ma ktoś schemat? Nie wiem jak odłączyć cięgło. Musze wymienić zimering. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 pod gaznikiem jest bolczyk który przechodzi przez ucho ciegna biegów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 S.O.D. Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Dzięki, czyli cięgło muszę odpiąć od góry. Jak wyjąć ten bolczyk nie uszkadzając niczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Zapinke srubokretem odchyl i szczypcami odchyl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 I wyciagnij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 S.O.D. Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Podbijam temat, zwłaszcza chodzi mi jeszcze o schemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Który rocznik silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 S.O.D. Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Cholera nie wiem..... Już nie najnowszy, myślę, że ma między 10 a 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
S.O.D.
Witam, szukam pomocy jak zdemontować stopę w silniku Mercury 9,9 hm. MOże ma ktoś schemat? Nie wiem jak odłączyć cięgło. Musze wymienić zimering. Z góry dziękuję
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi