CLAUDIO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam wszystkich majsterkowiczow.Pisze do wszystkich z pytaniem kto jest w stanie zrobic ze(silikonu lub innej masy miekkiej)SZCZUPAKA 40-45cm jedno lub dwuczesciowego.Jesli to mozliwe jak najbardziej NATURALNEGO!(KOLOR,PLETWY)Ps.W tym roku wielkie SZCZUPAKI beda Moje! Pozdro i dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Pewnie relax albo manns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Siemka zgadzam sie z toba Krisu23,ale to ma byc wyrob maly nie zamowienie na kilka tysiecy szt.Maly 3-4 sztuki zeby poprubowac jakie beda wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 a 32 cm wystarczy???? jedyne 8 oz tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Bardzo ladny A jaka cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 no cyba ze faktycznie ma być silokon http://www.bigwoodmuskylures.com/lures.php?cat=swimbaits& ;make=Musky%20Innovations kolory są różne... http://www.muskytales.com/acatalog/Musky_Innovationssoftplas tics.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Bardzo ladny A jaka cena ? lepiej nie pytaj... a ceny i specyfikacje masz w linku powyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dzieki mifek to moze byc to czego szukam!Bo Bulldawga juz mam!i nie spelnil moich oczekiwan za wolno schodzil na wieksze glebokosci!A co do ceny to nie widze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Aaa to nie jest tak zle jak myslalem zaliczam sie do grupy EUR1 czyli 14,30€.Na jednego se moge pozwolic Dzieki raz jeszcze i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Aaa to nie jest tak zle jak myslalem zaliczam sie do grupy EUR1 czyli 14,30€.Na jednego se moge pozwolic Dzieki raz jeszcze i pozdro. Klaudek...to tylko koszty wysylki ESOX V2 Pike / Musky swimbait 125 euro* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nhooo o tym mowie niech Mi wysla PUSTA paczke!!!14,30 to mam akurat na przesylke A 125€ to moze na raty dadza! Pozdro i dzieki za ZEPSUCIE Mi dnia.Nie odzywam sie juz do WAS! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A tak na powaznie to dzieki Daniel,ze Mnie poprawiles i z bledu wyprowadziles.Czlowiek stary juz to zobaczyl jakies numerki i sie podpalil! A co do Mfika to moze juz wiecej nie wysylaj TAKICH dobrych I TANICH rozwiazan Dlatego tu napisalem,ze moze jakis nasz dobry MAJSTERKOWICZ ma cos podobnego w MNIEJSZEJ cenie,lub moze zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Może zapytaj tego pana : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Widzialem to juz WhiteWillow ten szczupaczek mi nie pasuje wcale!On jest powierzchniowy!A Ja potrzebuje czegos na 10-20 metrow!Ale dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 CLAUDIO masz tylko jedno wyjscie... Musisz wjechać na abicje Kol WOBLER_W1 Facet jest na prawdę niesamowity... Tylko czasami trzeba mu znaleźć motywacje (partrz pomnik vs leszcz w stosownych wątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 CLAUDIO masz tylko jedno wyjscie... Musisz wjechać na abicje Kol WOBLER_W1 Facet jest na prawdę niesamowity... Tylko czasami trzeba mu znaleźć motywacje (partrz pomnik vs leszcz w stosownych wątku) Mifku znowu przeginasz i to ostro . Czy zdajesz sobie sprawę , że taka przynęta ważyła by około pół kilograma ? Ponad to takiej ładnej to ja nie jestem w stanie zrobić . Daj siana ja już wykańczam się z tym leszczykiem a Ty mi tu wymyślasz nowe klocki ! Ciekawe na jakiej wielkości zakończysz ? Metrowych szczupaków nie robię , koniec i basta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mifku znowu przeginasz i to ostro . Czy zdajesz sobie sprawę , że taka przynęta ważyła by około pół kilograma ? Ponad to takiej ładnej to ja nie jestem w stanie zrobić . Daj siana ja już wykańczam się z tym leszczykiem a Ty mi tu wymyślasz nowe klocki ! Ciekawe na jakiej wielkości zakończysz ? Metrowych szczupaków nie robię , koniec i basta .Hahaha metrowych szupakow to Ja nie chce! ale 30-40cm to tak <_< Pozdro i dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Oczywiście jeśli uda mi się coś takiego zrobić to nie będzie miękka przynęta lecz zrobiona z klocka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wobler-W1 Mi obojetne czy ona bedzie z klocka,cegly czy zelaza! <_< zeby tylko szczuple ja lubily!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wiesz, źe to ostatnie to najtrudniejsza kwestia no chyba, że ma się szósty zmysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 No Slawku Ty mi nie mow o szostych zmyslach!Bo Ty napewno GO masz!Bo Twoje kilerki sa zaj...te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 szczupaki zeby ostrza wiec moz coś na zaostrzenie ich apetytu - wobk stworzony pod nieco inne warunki - ale myślę, że może znależć swoich zwolenników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Czy to są łyżki do danonków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Czy to są łyżki do danonków ? hmmm nie widzialem zeby danonki robili w opakowaniach 5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam! a tak wracając do pierwotnego pytania....to chyba nikt w naszym kraju nie zrobi czegoś takiego z silikonu...jedynie drewno lub pianka....na chwile obecną moge zaproponować coś takiego....tylko 25cm. długości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi