Skocz do zawartości

Szczupak 40-45cm

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich majsterkowiczow.Pisze do wszystkich z pytaniem kto jest w stanie zrobic ze(silikonu lub innej masy miekkiej)SZCZUPAKA 40-45cm jedno lub dwuczesciowego.Jesli to mozliwe jak najbardziej NATURALNEGO!(KOLOR,PLETWY)

Ps.W tym roku wielkie SZCZUPAKI beda Moje! :mellow: Pozdro i dzieki.

A tak na powaznie to dzieki Daniel,ze Mnie poprawiles i z bledu wyprowadziles.Czlowiek stary juz to zobaczyl jakies numerki i sie podpalil! Embarassed A co do Mfika to moze juz wiecej nie wysylaj TAKICH dobrych I TANICH rozwiazan :lol: ;) Dlatego tu napisalem,ze moze jakis nasz dobry MAJSTERKOWICZ ma cos podobnego w MNIEJSZEJ cenie,lub moze zrobic.

CLAUDIO masz tylko jedno wyjscie...

Musisz wjechać na abicje Kol WOBLER_W1

Facet jest na prawdę niesamowity... Tylko czasami trzeba mu znaleźć motywacje (partrz pomnik vs leszcz w stosownych wątku) :D

Mifku znowu przeginasz i to ostro . Czy zdajesz sobie sprawę , że taka przynęta ważyła by około pół kilograma ? Ponad to takiej ładnej to ja nie jestem w stanie zrobić . Daj siana ja już wykańczam się z tym leszczykiem a Ty mi tu wymyślasz nowe klocki ! Ciekawe na jakiej wielkości zakończysz ? Metrowych szczupaków nie robię :lol: , koniec i basta .

Mifku znowu przeginasz i to ostro . Czy zdajesz sobie sprawę , że taka przynęta ważyła by około pół kilograma ? Ponad to takiej ładnej to ja nie jestem w stanie zrobić . Daj siana ja już wykańczam się z tym leszczykiem a Ty mi tu wymyślasz nowe klocki ! Ciekawe na jakiej wielkości zakończysz ? Metrowych szczupaków nie robię :lol: , koniec i basta .

Hahaha metrowych szupakow to Ja nie chce! :mellow: ale 30-40cm to tak <_< Pozdro i dzieki.

• 2 miesiące temu...