pawlik832 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Cuś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam! a tak wracając do pierwotnego pytania....to chyba nikt w naszym kraju nie zrobi czegoś takiego z silikonu...jedynie drewno lub pianka....na chwile obecną moge zaproponować coś takiego....tylko 25cm. długości... a jaka masa??? oraz praca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Piekne te woblerki moze i trzeba bedzie je przetestowac!Ten jerk tez sliczny.Dzieki za podeslanie ciekawostek.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam! to link do filmiku z PIKE-em w roli głównej....waga to około 150g w wersji pływającej...http://www.youtube.com/watch?v=NCqKLvGUXDw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A trochę krótsze 20-22 cm o wadze 100-120 g. masz??? Lub możesz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 nie ma problemu z taka długością....własnie się zbieram do zrobienia kilku takich 20cm. Tylko czsu nie zawsze starcza na wszystko.... ale w swoim czasie powstana na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 @Mifek, na jaką głębokość takie wynalazki nurkują? Bo z tego co widzę to 10m na 30lb sznurku chyba raczej bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 @Mifek, na jaką głębokość takie wynalazki nurkują? Bo z tego co widzę to 10m na 30lb sznurku chyba raczej bez problemu niestety w tym roku jeszcze nie bylem na lowisku pod ktore zostaly stworzone... jak je porzadnie przetestuje to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 To testuj,testuj bo wiadomosci od Ciebie bardzo sie przydadza!Bo tylko My chyba uzywamy takich PAPROCHOW Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 To testuj,testuj bo wiadomosci od Ciebie bardzo sie przydadza!Bo tylko My chyba uzywamy takich PAPROCHOW Pozdro. znam jeszcze kilku innych ale sie ukrywaja.. a jednemu to ostatnio nawet muchi po glowie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 muchi też półmetrowe? Niezła maszyna, i naprawdę ładnie wygląda, co jak wiadomo na 10 metrach głębokości będzie kluczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 To testuj,testuj bo wiadomosci od Ciebie bardzo sie przydadza!Bo tylko My chyba uzywamy takich PAPROCHOW Pozdro. znam jeszcze kilku innych ale sie ukrywaja.. a jednemu to ostatnio nawet muchi po glowie chodza Moze sie wstydza!albo boja ,ze ludzie sie smiac beda!?My wiemy niech sie smieja,ale ten sie smieje kto............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 @mi106, jak zrobisz to daj znać. Chętnie przygarnę 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ok na pewno dam znac....ale nie wcześniej jak za 2 tyg. bo wyjazd teraz mam....i nie wyrobię sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich majsterkowiczow.Pisze do wszystkich z pytaniem kto jest w stanie zrobic ze(silikonu lub innej masy miekkiej)SZCZUPAKA 40-45cm jedno lub dwuczesciowego.Jesli to mozliwe jak najbardziej NATURALNEGO!(KOLOR,PLETWY)Ps.W tym roku wielkie SZCZUPAKI beda Moje! Pozdro i dzieki. takiego kiedys mialem wazyl dobre 300g (jak nei lepiej) mam tylko jeden spinning ktorym nim moglem rzucic: niestety zanim mialem branie urwalem w trolingu na skalach. Sa tanie (kilkanascie euro?) wystepuja w kilku wariantach (na 100% szczupak i okon) i kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A gdzie Ty to kupiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Claudio masz z gumy 26 cm 76g za 12 e tylko przesylka drozsza od gumy http://cgi.ebay.ie/Hecht-Gummi-Wobbler-Pike-26-cm-78g-Gummif ische-NEU-/120657223294?pt=DE_Sport_Angelsport_K%C3%B6der_Fu tter&hash=item1c17bb1e7e#shId Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A gdzie Ty to kupiles? W irlandii jak chcesz moge ci sie za takimi porozgladac tutaj lubia duze przynety (twistery i buldogi gdzies do lekko 30-35cm widzialem...) Nie pamietam nazwy firmy, ale byly na kartonie i wytloczce z folii jak najtansze noname'y. Ps pracowal bardzo ladnie wezowymi ruchami jak soft4play savageara czy jak im tam..Interesuja cie tylko szczupaki i tylko olbrzymie?Np jakis czas temu na wyprzedazy byly rippery i twistery mansa (z 1 i 2 ogonami) - kazdy dobre 25-30cm dlugi i wychodzily po 2 euro/sztuka bodaj... rippery byly fajne bo mialy od razu w srodku dziure na dozbrojke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ok jak bys widzial jeszcze jakas wyprzedaz to wez Mi pare sztuk tak do sprawdzenia takie po 25-30cm beda ok.Tak interesuja Mnie tylko szczuple i to DUZE szczuple <_< Pozdro i dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 krist444 dzieki napewno nabede!Mam kolege co czesto jest w Niemczech(Guzu) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ok jak bys widzial jeszcze jakas wyprzedaz to wez Mi pare sztuk tak do sprawdzenia takie po 25-30cm beda ok.Tak interesuja Mnie tylko szczuple i to DUZE szczuple <_< Pozdro i dzieki. to ze szczuplych tylke te co na fotce/woblery czsami.buldogi etc raczej w fantazyjnych kolorach (jak juz :rybne to raczej teczak albo okon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi