Skocz do zawartości

WOBLERY MATUSIAK

matusiak

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadza się. Apetyt rośnie w miarę jedzenia i kiedy się patrzy na prace np. z tackleunderground to też by się chciało osiągać taką jakość. Do tego celu to bez przesiadki na Iwatę raczej się nie obejdzie :D . Tylko szkoda inwestować na początek bo na 99% się zajedzie. Na poczatek wystarczy taki za 140 .

Łowię na rzece Łynie w Bartoszycach i u mnie ( przynajmniej w moim przypadku) najlepiej sprawdzają się na klenie i jazie ( tu kolejne zastrzeżenie- w ciepłych porach roku) dwa pierwsze kolory z woblerów kleniowo- jaziowych. Stąd w konsekwencji moje pytanie- czy można je u Ciebie zakupić, po ile i jeszcze jedno- miałem kiedyś wobka w kolorze złotym i był doskonały. To był jakiś salmiak, chyba hornet. Urwałem go niestety, no i teraz poluję na coś podobnego, bo w sklepach już nie mogę takiego uświadczyć. Pytanie- czy w razie odpowiedzi twierdzących na dwa wcześniejsze pytania mógłbym liczyć na jeden egzemplarz w złotym kolorze?( To tak wstępnie). O odpowiedź proszę w najwygodniejszy dla Ciebie sposób ( forum?, priv?).

Pozdrawiam- Maja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...