przemoL Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 @szpiegu tam nie ma pomyłki, zobacz ile w Polsce kosztuje Aerograf Iwata CM - C Plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgadza się. Apetyt rośnie w miarę jedzenia i kiedy się patrzy na prace np. z tackleunderground to też by się chciało osiągać taką jakość. Do tego celu to bez przesiadki na Iwatę raczej się nie obejdzie . Tylko szkoda inwestować na początek bo na 99% się zajedzie. Na poczatek wystarczy taki za 140 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 chyba 140 140 to kosztuje dysza do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Łowię na rzece Łynie w Bartoszycach i u mnie ( przynajmniej w moim przypadku) najlepiej sprawdzają się na klenie i jazie ( tu kolejne zastrzeżenie- w ciepłych porach roku) dwa pierwsze kolory z woblerów kleniowo- jaziowych. Stąd w konsekwencji moje pytanie- czy można je u Ciebie zakupić, po ile i jeszcze jedno- miałem kiedyś wobka w kolorze złotym i był doskonały. To był jakiś salmiak, chyba hornet. Urwałem go niestety, no i teraz poluję na coś podobnego, bo w sklepach już nie mogę takiego uświadczyć. Pytanie- czy w razie odpowiedzi twierdzących na dwa wcześniejsze pytania mógłbym liczyć na jeden egzemplarz w złotym kolorze?( To tak wstępnie). O odpowiedź proszę w najwygodniejszy dla Ciebie sposób ( forum?, priv?). Pozdrawiam- Maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 I jeszcze dorzucam pstrążka sorki za fote ,słaba bo z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Nowe kolorki boleniowek z opalizacja fioletu i zieleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 I następne kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Te są bardzo ciekawe! Masz jakiś filmik jak pracują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Niema filmiku ale zrobię filmiki każdego modelu jak pracuje i powstawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam no Piotrku coś pięknego te nowe kolorki,widać że dopracowane w każdym calu, oby tak dalej .Czy mogę złożyć zamówienie na priva czy będą na allegro,bo nie wyobrażam sobie nie mieć ich w pudełku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Beda wystawione na allegro jeszcze dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Widzę, że wstawiłeś moje ulubione:)Kolory bajka, w wodzie natural. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 A teraz dwunastki opalizacja fiolet i zielen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 J teraz zielen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Imitacja żabki na pstrunie, jeszcze nie skończona ale już jakiś zarys kolorystyczny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 I JESZCZE DWIE BOLENIOWECZKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ZIELEŃ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Bardzo ładne wobki-jak pracują tak jak wyglądają to bolas murowany:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 TEN 6.5CM BARDZO DROBI ALE MIGOTANIE WYCZUWALNE NA KIJU ,7CM 12G PRACA MIGOTANIE Z ODEJŚCIAMI NA BOKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Misrzowsko pomalowane woblerki. Widzę że używasz pactry. Nie miałeś nigdy problemów z tymi farbkami i z lakierem? Chodzi mi o te metaliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 NIC SIE NIE DZIEJE BO NAWET TE MEALICZNE SA NA BAZIE WODY NAKŁADAM NA NIE PERLE SAMOCHODOWA I LAKIER,MAJA JESZCZE JEDNA ZALETĘ SZYBKO SCHNĄ ALE TO TEZ WADA BO ZATYKAJĄ AEROGRAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Piotr wobki fajne - ale CAPSa to wyłącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Sorki kliknoł się przypadkow o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Sorki kliknoł się przypadkow oNie kłam chciałeś tu na nas nakrzyczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Sorki kliknoł się przypadkow oNie kłam chciałeś tu na nas nakrzyczeć Tomy na ciebie w szczególności bo za ładny towar robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi