Skocz do zawartości

WOBLERY MATUSIAK

matusiak

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki panowie-- ale w zeszłym roku testowałem prototyp i warciańskie bolki go uwielbiały,dlatego postanowiłem go powielić w ilosci kilku sztuk z rożnym obciążeniem i bomba trafił sie taki wariat ze szok tańcuje pięknie i nie przewidywalnie a to rapiszony uwielbiają ale pewnie trotki tez by go jadły :lol:

Rozumiem że każdy pracuje inaczej jest normą? Będzie ze 2 lata jak nabyłem Pana wyroby ,niby ten sam model,a jednak....każdy wrócił do sprzedawcy/pośrednika :wacko: I teraz pytanie,czy zostały wysłane do sklepu bez niezbędnych testów nad wodą,czy każdy ma chodzić inaczej? jasne, mogłem je sobie ustawić,choć spróbować,ale z jakiej paki? kupuję Grzecznika-pracuje,kupuję Dylewskiego-pracuje,Gębski pracuje,Wobki @Marasa pracują,a tu 3 sztuki i każdy dupa zbita,przepraszam ,ale coś chyba nie tak :wacko:

To nie sa wobki z maszyny i modele które sa zbliżone praca to rzadkość,i właśnie oto chodzi mając wobki o rożnej pracy mamy większe szanse na dobranie konkretnego modelu do łowiska warunków jakie sa w danym momecie ,ja dawno sie o tym przekonałem i wiele osób pewnie też

• 1 miesiąc temu...

Postanowiłem zrobić takiego wobka bo łowiac na spirolino klenie miałem bardzo częste ataki bolkow i nie w wobka kleniowego tylko właśnie w spirolino , pod woda wygląda jak bąbel powietrza,przypomniałem sobie ze kilkanascie lat temu Słowacy tak łowili bolki ,pozatym moze byc to idealny wobek na bolki z bardzo czystej wody

.....a jak by mu tak przerzucić jeszcze same łuski-nie skórę-plus malowanie transparent i ta folia holo na brzuchu to by była miazga totalna :lol: .Miejsca na oczka Piotr blisko pyska! i nawiercić potem zapuścić czerwonym lakierem i na to oczy 3D oj kurcze pobawiłbym się z tym.Wiem,wiem zaraz będzie że design to jest na 2-3 czy tam na szarym końcu,dobrze że wszyscy tak nie myślą już widzę ten świat szaro/bury.

Nie wiem jak bolki ale ja dałbym się złapać :mellow: .

A jak z wagą tego cudu ? Kiedyś próbowałem odlewać woblery z przezroczystej żywicy zakupionej w Progmarze i szczerze powiem ze miałem spory problem z ustawieniem tych wynalazków właśnie przez wysoką wagę samej żywicy także wielki szacun jeżeli ci się uda :D. .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...