Skocz do zawartości

WOBLERY MATUSIAK

matusiak

Rekomendowane odpowiedzi

To jest PAC wiec najlżejszy z plastików,ten ma wage 10g smiga jak chciałem :lol: właśnie ze względu na ciężar właściwy ma geste migotanie ,minus tego materiału niezbyt wdzieczny w obróbce jesli sie zbyt mocno przyciśnie na szlifierce robi sie biały,i potem papier scierny i jedziemy <_< az paluszki bola ,nastepny jaki robie będzie cięższy i z komora w środku

gratuluje cudeniek Matusiak!! Woblerki naprawde robią wrażenie :huh: a pomysł z PACkiem zapowiada się miodnie. Zapraszam na testy do Krk :D Dam Ci znać jak sie tylko odrobie z robotą. Nawet nie wiem jak z wodą w wiśle teraz - nie byłem tam już 2 dni. Jak tylko bedzie sie nadawała to może w piatek uda sie wyskoczyć z rana i zarapamy twoimi cudeńkami.

Pozdrawiam,

Piotrek

Zaden wobek z PAC nie ma stelaża tylko wkretki lub wtopione zaczepy ,materiał bardzo twardy ,jak przerobiłem wiglle warta na sub warta to okazało sie ze wkretka jest mocniejsza niz orginalna :mellow: ,co do foli to nie chciałem bo zależało mi o jak największej przezroczystości wobka

W rzeczywistości wyglądają jeszcze ładniej

A comi tam sa sliczne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a tak na poważnie jest do konkursu model

7cm 6g i 7,5cm 14g

konkurs na nazwę wobkow bo do dzis sa sygnowane moim nazwiskiem ale nie maja jako-takiej swojej nazwy

zwyciesca zostanie obdarowany kompletem wobkow ZAPRASZAM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...