matusiak Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 To jest PAC wiec najlżejszy z plastików,ten ma wage 10g smiga jak chciałem właśnie ze względu na ciężar właściwy ma geste migotanie ,minus tego materiału niezbyt wdzieczny w obróbce jesli sie zbyt mocno przyciśnie na szlifierce robi sie biały,i potem papier scierny i jedziemy <_< az paluszki bola ,nastepny jaki robie będzie cięższy i z komora w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 gratuluje cudeniek Matusiak!! Woblerki naprawde robią wrażenie a pomysł z PACkiem zapowiada się miodnie. Zapraszam na testy do Krk Dam Ci znać jak sie tylko odrobie z robotą. Nawet nie wiem jak z wodą w wiśle teraz - nie byłem tam już 2 dni. Jak tylko bedzie sie nadawała to może w piatek uda sie wyskoczyć z rana i zarapamy twoimi cudeńkami.Pozdrawiam,Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Czekam na wiadomosc od ciebie ,to przetestujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 A nie zapomniałeś o stelażu??? Czy da się w ten materiał wklejać wkręty? Wobler oczywiście imponujący, jak wcześniej pisałem w jakimś wątku widział bym w środku jakąś fish-e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zaden wobek z PAC nie ma stelaża tylko wkretki lub wtopione zaczepy ,materiał bardzo twardy ,jak przerobiłem wiglle warta na sub warta to okazało sie ze wkretka jest mocniejsza niz orginalna ,co do foli to nie chciałem bo zależało mi o jak największej przezroczystości wobka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jeszcze ciepłe prosto z pieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 co tu pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 I nastepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 woo oo www przeepięękne aż szkoda że w mej rzece bolasków ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zdobiebie klasowe niczym fińskie produkcje hm, które jak pierwszy raz zobaczyłem to wypadłem z butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 bardzo ładne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Super. Ciekawe połączenie różnych metod- folia+ folia holo + malowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 W rzeczywistości wyglądają jeszcze ładniejA comi tam sa sliczne a tak na poważnie jest do konkursu model 7cm 6g i 7,5cm 14gkonkurs na nazwę wobkow bo do dzis sa sygnowane moim nazwiskiem ale nie maja jako-takiej swojej nazwyzwyciesca zostanie obdarowany kompletem wobkow ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Faktycznie super robota Panie Piotrku. Mi najbardziej podobają się te z czarnym grzbietem, są prze śliczne Ja proponuje Spriter czyt. sprajter Pozdrawiam Kuba i powodzonka w dalszych zmaganiach z PAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 a ja bym go po prostu nazwal ASP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 To i ja się włączę do zabawy Moja propozycja to Torpedo I jeszcze jedna: Raptus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jak wykonawcą jest pan Matusiak, a przeznaczeniem pan Boleń to może Bolesiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Lubię konkursy Ode mnie: Bystrzak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Moja propozycja - aspid lub desolador ( ukleja po Portugalsku ) Ps. Wobki przepiękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 A ja bym go nazwał Flash, czyli błysk Boleniowy błysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinTrout Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Może się załapie na jakiegoś wobasa Moja propozycja to : Challenger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Alburnus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Boleniowy Glancek Ot taka dziwna spolszczona nazwa słowa Glance co oznacza z angielskiego błysk, rzut oka i ześlizgnięcie się, czyli cechy idealnie pasujące do polowania na bolka. I ogólnie to glanc robota hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Widze ze odzew spory do soboty do godziny 24 przyjmuje propozycje nazw w niedziele ogłoszę kto jest zwycięzcą ,jeszcze raz zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 A ja mam propozycję taką: BOLT Bolt z angielskiego Piorun/strzała i nazwisko najszybszego sprintera świata Usain'a Bolta czyli też coś związane z szybkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi