GRZESIEK34 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 A może HUNTER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 O!Hunter idealnie Ładnie wyszły Matusiaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Spindle od wrzecionowatego kształtu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 O dzieki Tomy u Ciebie też jest taki konkursik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczup35 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 1)fliper (flip z ang. to trzepnięcie, szarpać, cisnąć w zależności od kontekstu, był też kiedyś taki film o delfinie który tak się wabił)2) boler 3)beater (beat z ang. bicie, uderzenie, czyt. biter) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Bolmatus i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jeśli wobler ma kosić to nazwał bym go Żniwiarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Z innej beczki .... Chronos .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Mat - rap Matusiaka rapiszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jeszcze jedna nazwa mi wpadła do głowy-ASPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extensa Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ainchob (ainczob) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Piękne woblery. Moja propozycja to:Bastard lubasp trap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Bandit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 To może i ja coś zaproponuję MatMax lub też perła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja proponuje Albino, wyjątkowa z niego bestia do głowy przychodzi mi jeszcze Banshee - zainspirowana poniekąd obrazkiem powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Moja propozycja : SZKLAK ( od przezroczystego materiału z którego był wykonany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Po dzisiejszym meczu jedna nazwa mi się nasuwa TORRES. Przynajmniej będziesz pamiętał kiedy robiłeś wobka, bedzie się kojarzy z super skutecznością i przy okazji zachowasz pewna konwencję nazywania wobkow boleniowych Hermes, Torres : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 To i ja coś dam POKORNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Afrodyta lub Apollo (rodzeństwo Hermesa) W razie czego będzie nazwa na następny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Bandit Igor- jest taka już trochę legendarna marka amerykańska o nazwie Bandit i tą nazwę bym odpuścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Aha... w takim razie mysle dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jeszcze mnie jedno natknęło, że jak ma dobrze latać to Pershing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Z racji że materiał z jakiego robisz tego woblera nazywa się PAC, to nazwę jaką ja proponuję to PACMAN, nie dość że będzie hitem to szybko stanie się klasyką boleniowych przynęt. Niczym klasyczny PACMAN z gry będzie zjadał na śniadanie bolki. Ewentualnie MATPAC , materiał i jego Twórca stworzą udany duet boleniowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 A może coś z mitologi celtyckiej ? DYLAN( syn fali ) Lub greckiej NEREUS (bóg opiekun żeglarzy i rybaków) Ewentualnie z bajki którą oglądam z synem KISAME ( człowiek rekin ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 ja trochę i z innej beczki :)moja propozycja to: dla wiekszego - hell breakerdla mniejszego - shard Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi