WOBLER-W1 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Latające Matusiaki :MATULOT Jakoś te obcojęzyczne nazwy do mnie nie przemawiają . Może by tak troszkę bardziej po nasymu Tak co by i z Matusiakiem sie nam kojarzyło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja też wolę nazwy polskie, więc proponuję MIGOTKA lub PRZEŹROCZEK. Pozdrawiam,Grego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dla mnie ghost - duch, bądź duszek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Tak myślałem i myślałem i nagle mnie olśniło: RAPTUSIAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba11 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 FUKS Masz FUKSa, boleń jest twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 No chyba ze w nawiazaniu do przezroczystosci... GHOST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 to jak już jesteśmy przy duchach to może docelowo CASPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Może: lightning lub reflection Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 BLASK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Moja propozycja to INFERNO <_< - bo zgotują rybom piekło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 U-Boot niczym łódź podwodna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja mam duszki i duchy..spadówa od tej nazwy:D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Sporo tego komisja bedzie miała w czym przebierać ,na zachętę już skończone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 @bobesku w jakich okolicach na warcie łowisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 @bobesku w jakich okolicach na warcie łowisz Praktycznie odcinek długości 150km ...od miejscowości Nowe Miasto nad Wartą -(koło 30km od Śremu) aż do wiosek za Międzychodem:)...Do--->Krobielewa,Krobielewka....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 No to moja propozycja wygra FIRSTPierwszy bo to nowosc (material)!i zawsze jako pierwszy zauwazony przez bolenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 ARROW (Strzałka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja stawiam na Raptusiaka Pozdrawiamsebson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 @bobesku w jakich okolicach na warcie łowisz Praktycznie odcinek długości 150km ...od miejscowości Nowe Miasto nad Wartą -(koło 30km od Śremu) aż do wiosek za Międzychodem:)...Do--->Krobielewa,Krobielewka....... bobo, tak dokładniej to od ujścia Prosny się zaczyna wasza Warta a ostatnio przecież rejony powyżej Nowego Miasya rozpracowujesz Jak jeszcze można, to tak jak napisałem w pierwszym poście pod tymi cacuszkami, proponuje tylko : ) (dwukropek i zamknięcie nawiasu, ale bez tej spacji), w końcu jak je zobaczyłem to słów zbrakło i tylko uśmiech wywołały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Proponuję Matias. Skojarzenia co najmniej trzy. Mat od nazwiska, od dania rybie mata i matias się rybnie kojarzy, może trochę zalatuje śledziem ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Może wobler: Cudak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 A może nazwij go po prostu Matusiak Tak jak twórca, unikalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Alburnus - tak zdaje się nazywa się ukleja po łacinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ja krootko i rzeczowo:PathfinderFishfinder pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zamykam liste ,wynik ogłoszony będzie jutro ,w niedługim czasie beda dwa kolejne modele w konkursie na nazwe ,wiec zapraszam do przeglądania wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi