wildriver Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Kozackii,chyba będe musiał przetestować <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ukrywać nie będę, cholernie lubię taki styl wykonywania przynęt jak powyżej czyli skrzela, i malowanie naturalne. Bardzo mi się podoba:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 @Matusiak piękny ten ostatni wobler aż szkoda go wrzucać do wody Mógłbyś zdradzić jak wykonujesz tak efektowną imitacje łuski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Mam zrobiony taki wałeczek którym jeżdżę po wobku i taki efekt końcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Piotrek napisz coś szybko zanim telewizja trwam się pogniewa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 nic to nie da bo nr tel mam na początku 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Teraz już wiem, czemu Twoje wobki są DIABELNIE skuteczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Miło mi to słyszeć ze wobki łowią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Fotki od znajomego z jednodniowego wypadu na wislane rafy PIATKA 6g łowi i to nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 I nastepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Przepiękne woblery i równie wspaniałe rybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Dzieki ,wczoraj sam testowałem były bolki ,sumek i sandacz z opaski ,dalsze prace nad bez sterowcem lowia i nie wiem na którego sie zdecydować ,starego wycofuje nowy bedzie do wolnego prowadzenia wiec na jesień idealny ,a od przyszłego roku będzie dostępny chlapak ,który był już prezentowany i wobek sumowy w dwóch wersjach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Już się nie mogę doczekać...Jak zrobisz to wstaw zdjęcia koniecznie powodzenia Piotrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Sumowe baryły na ukończeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 I szykuje sie już coś pod pstrągi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Świetne rękodzieła ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Nie, no super malowanie, piękne przejścia barw. Bardzo mi się podoba pokrywa skrzeli. Ten sumowy tez z pianki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Sumowe sa robione ręcznie z PAC,piana sie nie nadaje na taki wobler ,bo branie kończy sie to dewastacja wobka a nie oto chodzi ma byc nie zniszczalny ,stelaż łączony zgrubosci 1,2mm ster poliwęglan 3mm wiec mega --moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Piotrze gratuluję boleni, a w szczególności pięknej brzany w kolejnym odcinku z wędką nad wodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dołączam się do gratulacji. Bardzo ciekawy odcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dzieki bardzo panowie ,niestety woda zrobiła psikusa 1,5m spadła w pionie w ciagu 40min jeszcze takiej jazdy nie widziałem ,ale w planach jesienne bolki na wisłe lub warcie wiec takie kosmiczne skoki nas nie zaskocza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Szczególnie ten ciernik w ciąży w kwietniu może byc niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Następne pod salmonidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Mam takie pytanie w sprawie boleniowek...Czy te woblery mają wszystkie taką samą pracę, czy tylko moje idą w wodzie jak kawałek ołowiu???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=P-s9OlwY9qc&feature=relmf utu masz wszystko powiedziane - Piotrek pozwalam sobie dlatego że kawał fajnej roboty pokazaliście i zrobiliście w tych filmach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi