madpaw Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ta pierwsza wspaniała ) druga tez fajna ale nr .1 jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Już za chwil parę zawitają u mnie Matusiaki. Rybki zweryfikują co potrafią. Kilka rozmiarów powinno podołać moim wymaganiom. Oczywiście dam znać co udało się skusić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 dzięki za woby ładnie ta iwatą zamiatasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Spoko Pawle niech przyciagaja rybki ta zielenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) W przyszłym sezonie dwa dodatkowe modele boleniowe beda i model sumowy ,mega mocny bo z mega mocnego materiału waga bedzie około 25g----mam nadzieje ze przez zime uda sie zrobic 200szt Edytowane 11 Października 2012 przez matusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) Piotrek mówiłem Ci, że 5-tki to jest to:) Panowie od czasu jak dostałem piątki od jakiś 3 lat najwiecej bolków połowiłem własnie piątkami, potem siódemkami 5 gr.Wkrótce odwiedzę twoją pracownię i przygarnę nowe kolorki:) Edytowane 19 Października 2012 przez ginel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A ja tam na te piatki nic nie złowiłem, a jeszcze dwa egzemplarze mi zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Widzisz bo to jest tak na moim odcinku kipsko z gruba ukleja dlatego piatki łowia ,choc teraz powinny spradzac sie wieksze modele,ale z info jakie napłyaja z całej Polski iem ze tak nie jest ,cos po tej ostatniej poodzi wszystko sie powyracało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 a no piątki łowią Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Swiezaki uklejka 4cm i maluszek 2cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 ten maluszek bardzo ciekawy i chyba dość głęboko schodzący...? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Mam nadzieje, że niebawem je przetestuje , a wyglądają zajefajnie.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witaj Matusiak.. Powiedz , pisałeś na początku ze laminujesz żywicą, ,możesz zdradzić jaką?.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie powiem jaka bo sam nie wiem ,ale to nie ma znaczenia jaka zywica wazny jest utwardzacz zeby było to twarde po wyschnieciu nie elastyczne ,smarujesz wobka i podgrzewasz zywica robi sie rzadka i ładnie wsiąka ,ale musi byc to zywica długo schnąca nie jakas 5 czy 20 minutowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Piotrek czyli ta się nie nada?http://www.leroymerlin.pl/farby-lakiery-i-kleje/szpachlowki-i-akcesoria/szpachlowki/zywica-do-laminowania-poliestrowa-novol,p425,l1642.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Piotrek czyli ta się nie nada?http://www.leroymerlin.pl/farby-lakiery-i-kleje/szpachlowki-i-akcesoria/szpachlowki/zywica-do-laminowania-poliestrowa-novol,p425,l1642.html Poszukaj Nitrocellonu. Fajnie ściąga materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 poliestrowa wytwarza spora teperature przy sieciowaniu ,wiec nie wiem czy sie nada ja uzywam poliuretanowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 I nastepne dłubance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Matusiak nie szalej tak Piekne malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Świeże maluszki jaziowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Hej matusiak , Twój parkietowy styl to i pewnie na kubku do kawy masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Dlaczego parkietowy ,tak ci sie kojarzy ,bo osobiście to takiego parkietu bym nie chciał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Może chodzi o avatar, mi też się z piłką do kosza skojarzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 To co wy nie wędkarze,bo mi sie z jaziunami kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jeszcze wam pokażę jakie jaziuny będą w nim smakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi