Skocz do zawartości

WOBLERY MATUSIAK

matusiak

Rekomendowane odpowiedzi

Detale to tylko dla naszego :rolleyes: oka i zaakcentowania swojego modelu ,tu postawione jest na prace, łowie sumy wystarczajaco długo zeby zrobic odpowiedni wobek rowniez pod warte bo tam nie ma takich miejsc jak na wisle ,postawiłem na trwałosc wobka i odpowiedni kąt pracy co powoduje odbijanie sie od zaczepow wiem jak to denerwuje :angry: bankowa miejscowa pierwszy zut i zaparkowane (beda 3 modele ,do nocnego łowienia 1 model i 2 do dziennego pracujace do 6m i do 3 m)

• Like 1

Jest model nocny, obowiązkowy przecież bym go nie ominął jak będą ukończone to wystawie foty ,kolor ma znaczenie bardzo duże ale dla nas  :D  :D  :D  :D nie dla suma ,najważniejsze w wobku sumowym to jego praca i wytrzymałość,mimo to znam ludzi co ławia tylko na pomarancze inni na niebieski ale to tylko nasze upodobania mysle ze sumek ma to gdzieś  

Wiara w kolor jest bardzo mocnym punktem w wędkarstwie i nikt tego nie zmieni ,bo każdy ma swoje przekonania ,nawet bolki łowiłem na czyste korpusy ale magia koloru pochłania miłośników spiningu  ,w tym tygodniu postaram sie wstawić filmik z praca wobkow sumowych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...