karolkrause Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Piotrek ale szczujesz tymi baryłkami.... a ta fakturka łuski jak u karpika mniam Dawaj je bo sezon za pasem tuż tuż Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Karol Krause Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Model pod łowienie nocnych sumow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Desgin bardzo ładny. A jak się sprawa ma w kwestii długość- masa? PozdrówkaKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winniczek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Fajne przynęty.ładne. Do kupienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 7cm dł oczywiście bez steru 25g wiec latają zajefajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Fajne przynęty.ładne. Do kupienia ?Robie je tylko na zamówienia,ale mam zamiar kilka sztuk wstawić na giełdzie jak sie obrobię z zamówieniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Skrzyneczkę masz pełną, Panie Piotrze, a zapytać się chciałem, czy mimo mocarnego uzbrojenia, ten 7cm z małym sterem i przy swoich 25g pływa? Czy nie bardzo? PozdrawiamKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wszystkie sa pływające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Pierwsza partia gotowaWoblery sumowe Matusiak Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez matusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Malowanie świetne. Przeskoczyłeś sam siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Matusiak szaleje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Mistrzowskie opanowanie aero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dostałem info o pierwszych złowionych sumach ,dzięki panowie za miłe słówko,trochę to trwało ale kolorystyka dobrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Piękna robota! Ile ważą i jak głęboko nurkują łowiąc z ręki?Akcja podobna do Stroma wiggle wart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Malowanie to juz chyba najwyzszy poziom piekne baczki ten z niebieskim grzbietem wymiata Edytowane 4 Lipca 2013 przez bielik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Łowiąc z reki 3,5-4m waga 25g 7cm praca sumowa :D :D :D delikatniejsza od wiggle ,grzechotka głośna lub bez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 witaj, no fantastyczne malowanie, tylko gratulować fachowej roboty, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam. Czy ktoś zamawiał w tym sezonie woblery od Pana Matusiaka? Ja zamówiłem z dwa miesiące temu i do tej pory ani wobków ani zwrotu kasy. Widać jak mu zależy na klientach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Nie znam gościa. zadzwoń do Niego. Wpisz w wyszukiwarce Pracownia Matusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Pisał mi już ze ma gotowe do wysłania i cisza. Chyba koleś sobie w siuski leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Rowniez zamawialem dwa miesiace temu. Jest nas dwoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 666-132- 541to numer bezpośrednio do mnie można zadzwonić podać nazwisko i sprawdzę,wobki sa robione cały czas i wysyłane zgodnie z kolejnością zamówień,ale moze cos przegapiłem ,wiec proszę o kontakt bo bez danych nie wiem co i czyjego zamówienia szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ja swoje w dostałem, w boleniówkach grube stery, wobki bardzo fajne i praca jakby trochę inna.. fajne wobki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja swoje w dostałem, w boleniówkach grube stery, wobki bardzo fajne i praca jakby trochę inna.. fajne wobki..co do boleniówek z pracowni Pana Piotra, to widziałem na własne oczy jak kumpel w przeciągu pół godziny wyjął na bodajże 6cm dwa bolki ok 60cm i to na zaporówce, także ja w przyszłym sezonie napewno się skuszę. Panie Piotrze czy nadal Pan udziela wskazówek jeśli chodzi o konstrukcję przynęt? Pytam bo sam mam zamiar coś strugnąć, a gdzieś pańskiego posta widziałem odnośnie strugania boleniówek, że jak coś to służy Pan pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 jaziowe malce 22mm,i pstragowe 4cm w wersji pomazanej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi