Maciej1979 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Witam Z czego są wykonane te Real fishe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Upodobnienie przynęty do ofiary ma spore znaczenie w połowie okoni i na pewno polepszy wyniki,tego nie mam zamiaru podważać. Przerabiałem już różne przynęty.. błystki, balansówki, mormyszki, woblerki.. moim zdaniem marnujesz czas i żywicę. Te odlewy oprócz odbitki ryby powinny jeszcze mieć odpowiednie pokrycie imitujące łuskę odbijającą światło tylko w jednej pozycji, a tego raczej nie przeskoczysz. Bez tego są to przynęty-ozdoby i tyle, więcej ryb skusisz zwykłą blaszką z kotwiczką na przegubie, ale o tym może lepiej przekonaj się sam. No chyba, że znowu się nie znam i nałupiesz garbusów, czego życzę. Nie zapomnij tylko tego nagrać. Ja mam trochę filmów z lodu nie publikowanych na yt.. za dużo było na nich widać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Iras wielki szacun dla twoich wyrobów/przynęt , lecz tylko na razie za wygląd , bo niestety nie mam możliwości ich zweryfikowania w czasie połowów.Ale mam małe pytanko do ciebie i bez urazy bo to nie ATAK !!!!!!! : Czemu tego nie napiszesz w wątku TOMIEGO , przecież robi "najpiekniejsze ozdoby choinkowe oraz najpiękniejsze ciężarki gruntowe" ??????? Jak chcesz być obiektywny to trzeba to mówić wszystkim i równo a nie tylko wybrańcom. PS.Żeby nie było : "że nagle stałem się wielkim obrońcą/papugą Piotrka " Edytowane 4 Października 2014 przez miramar69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Trochę odpowiem za Irka może się nie obrazi:) - pewnie dlatego pisze tu ponieważ wypowiedział się o przynętach okoniowych ( kto wie ten wie, co potrafi Irek w kwestii tej ryby) Tomy zaś chyba nie robi przynęt stricte pod pasiaki (mogę się mylić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Panie Matusiak, nie spinaj się Pan. Rób swoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Panie Matusiak, nie spinaj się Pan. Rób swoje...najlepiej swimmy , czarne myśli mam będą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Trochę odpowiem za Irka może się nie obrazi:) - pewnie dlatego pisze tu ponieważ wypowiedział się o przynętach okoniowych ( kto wie ten wie, co potrafi Irek w kwestii tej ryby) Tomy zaś chyba nie robi przynęt stricte pod pasiaki (mogę się mylić) Nie,Ja robię tylko ciężarki gruntowe i ozdoby choinkowe na które biorą takie pasiaki. Edytowane 4 Października 2014 przez Tomy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Pytanie do @matusiak. W jakie kotwy zbroisz jerka realfish (9cm 30 gr) ? Ostatnio kupiłem u Ciebie sztukę i uzbroiłem go w 2 x nr 2 Kamatsu Grand Prix. Strasznie opadał tyłkiem w dół. Czy jak założę mu 2 x nr 4 wyważenie się poprawi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Pytanie do @matusiak. W jakie kotwy zbroisz jerka realfish (9cm 30 gr) ? Ostatnio kupiłem u Ciebie sztukę i uzbroiłem go w 2 x nr 2 Kamatsu Grand Prix. Strasznie opadał tyłkiem w dół. Czy jak założę mu 2 x nr 4 wyważenie się poprawi ?tak poprawi sie ,ale z założenia jest to tak zrobione bo to do opadu ,i chodziło o uzyskanie jak najmocniejsze migotanie dzięki temu to i sandacze go polubiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 W przygotowaniu kiełb 5cm będzie w wersji łamanej i pełny i strzebla 4cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 płoc pod swimka gotowaIMAG2190.jpg sandaczowa dziewiątka i pstrągowe piątkiIMAG2193.jpg IMAG2196.jpg IMAG2197.jpgIMAG2199.jpg..Piotr, ile wazy ta sandaczowa 9tka i jak z lotnością??... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 ..Piotr, ile wazy ta sandaczowa 9tka i jak z lotnością??...8g i spoko latają jak na taka powierzchnie,ale są tez w wersji boleniowej 14g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Widać że jesień nadchodzi...Kontynuacja pyskówki będzie karana ostrzeżeniami dla każdego.Kolega @Iras1975 otrzymuje ostrzeżenie za ubliżanie userom i słownictwo Slider, 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dziękuje za posprzątanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 kiełbik pierwsze kolorki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Piękne woblery. Co do pyskówki po co sobie ubliżać. Jak się komuś nie podoba to pokazuje że robi lepsze albo milczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 jutro strzebelki i sumowe karasie głęboko chodzące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dajesz do pieca tymi woblerami Panie Matusiaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 oliwkowy kiełb i strzebla w barwach godowych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) łowi lepsze ryby i będzie łowiłDzien dobry.Od tego powinneś zacząć.Potem mozesz podzilic sie swoją wiedzą,rozwijajac swoje zdanie.Ps.Pozwoliłem sobie Piotrze. Edytowane 7 Października 2014 przez kondzio 77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 spoko ma mniej lat niż ja ryby łowie ,wiec wybaczam bo pewnie jeszcze mało widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) ukleje swim i sumowe karasie Edytowane 7 Października 2014 przez matusiak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Piotr jaka będzie waga i długość sumowych karasi ??? i czy z grzechotką czy bzzz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 ,karasie z grzechotka i bzz jak kto woli ,waga 25g dł korpusu 8,5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Trzeba przyznać, że to co robisz jest piękne i dopracowane w najmniejszych szczegółach. Karaś wykonany po mistrzowsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi