Skocz do zawartości

WOBLERY MATUSIAK

matusiak

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka ten krap ma akcje? Na ile schodzi w spinie a ile w trollu?

Prezentuje sie bardzo ciekawie, tylko mam nadzieje ze nie skonczy jako brelok do kluczy bo tyle nowych modeli w tak krotkim czasie sie u Ciebie pojawilo ze mam obawy jezeli chodzi o ich akcje/skutecznosc. Jezeli dobrze miesza to czapki z glow :)

• Like 1

Praca wyraźna ogonowa z mocnym kolebaniem ,ale głębokość pracy dopiero oceniam ,po tylu latach z wobkami nie mam problemu uruchomić każdy kształt wystarczy popatrzeć na dana bryłę i już wiem gdzie jakie obciążenie i jak będzie przeprowadzony stelaż ,na razie jest na 3 sterach i jeden z nich bedzie wybrany do projektu finalnego

Edytowane przez matusiak
  • Like 1

żeby wszyscy zabili tyle ryb co ja ,to by się teraz w wodzie nie mieściły ,ja tez mam odbitki ze stawów które i tak kończą u świń ,Tomy myślałem nad welonkiem ale stwierdziłem ze nie chce takiego grubasa --wypasiony karaś wystarczył , mam :) silikonowe uleje ale nie do sprzedaży ,coś w stylu rh pod bolki   i standard pod sandacze na uklejce i kiełbiu ale to wszystko na użytek własny ,i nie wystawiam fot bo się jeszcze mistrz od silikonu załamie :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

• Like 1

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...