Skob.el Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Yyyyyyy.......aaaaaaa....... kopara mnie opadła..... Po prostu coś niebywałego i niesamowitego... To jest to !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jaka ten krap ma akcje? Na ile schodzi w spinie a ile w trollu? Prezentuje sie bardzo ciekawie, tylko mam nadzieje ze nie skonczy jako brelok do kluczy bo tyle nowych modeli w tak krotkim czasie sie u Ciebie pojawilo ze mam obawy jezeli chodzi o ich akcje/skutecznosc. Jezeli dobrze miesza to czapki z glow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Oj miesza miesza tak jak i jego producent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Praca wyraźna ogonowa z mocnym kolebaniem ,ale głębokość pracy dopiero oceniam ,po tylu latach z wobkami nie mam problemu uruchomić każdy kształt wystarczy popatrzeć na dana bryłę i już wiem gdzie jakie obciążenie i jak będzie przeprowadzony stelaż ,na razie jest na 3 sterach i jeden z nich bedzie wybrany do projektu finalnego Edytowane 13 Października 2014 przez matusiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Fajne.Matusiaku jak chcesz zrobić baryłę sumową to weź welona i odbij.Nic nie będziesz musiał pogrubiać itd.Gotowy korpus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Mordercy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Mordercy ..o przepraszam ja czekam na opuszczanie stawów.Materiału będzie w jasną cholerę i zaczynam odbitki pod gumy [silikony]. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Mordercy Jak już zrobią odlew to "kopyto" wrzucają do wody... w kiblu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 żeby wszyscy zabili tyle ryb co ja ,to by się teraz w wodzie nie mieściły ,ja tez mam odbitki ze stawów które i tak kończą u świń ,Tomy myślałem nad welonkiem ale stwierdziłem ze nie chce takiego grubasa --wypasiony karaś wystarczył , mam silikonowe uleje ale nie do sprzedaży ,coś w stylu rh pod bolki i standard pod sandacze na uklejce i kiełbiu ale to wszystko na użytek własny ,i nie wystawiam fot bo się jeszcze mistrz od silikonu załamie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczykij88 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Piotrek wyslalem Ci PW daj jak najszybciej odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Piotrek wyslalem Ci PW daj jak najszybciej odpowiedzodpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Praca krąpia na szybko Edytowane 15 Października 2014 przez matusiak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 No i o dziwo jednak pływa i na dodatek pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 I to jeszcze jak ,mogę go uspokoić lub jeszcze mocniej rozbujać,i jako dodatek ładnie grzechocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Wyjmij jej tą uzdę z pyska i nie męcz więcej tej ryby! Edytowane 15 Października 2014 przez PiECIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Wyjmij jej tą uzdę z pyska i nie męcz więcej tej ryby! Jeszcze kminie ja tu dyszel zamontować co by w parach pływały :D :D :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nocny wilk z warty posmakował 9cm uklejce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Fajny psiak, fajny. Widać, że regularnie odwiedza stomatologa - ząbki utrzymane idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 żeli sandaczowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 W końcu coś się zaczęło dziać Taka cisza była ze hoho. Sporo tego wyszło i wygląda to bardzo przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 IMAG2348.jpg IMAG2353.jpgIMAG2368.jpg IMAG2369.jpgIMAG2389.jpg IMAG2387.jpgZ Relaxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Na te kielbole gumowe jaki term in oczekiwania jest ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Terminu nie ma, gumy robię dla siebie i nie są w sprzedaży ,żeby sprzedawać to trzeba robić w tysiącach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi