matusiak Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Praca wobka jaziowego pod woda 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ładna praca i sceneria piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Czym nagrywałeś? Widok super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Piotrek film bardzo mi się podoba rewelacyjnie wybrałeś miejsce praca super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 cudny ten świat pod woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Kurde ! u mnie jak w woderach w rzece stoję po pas to już stopy nie widać Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Wędkamojehobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 robione na strumyku beda kolejne filmiki do wgladu bo nakrecilismy prace kadego modelu w tym 2 nowe waska ukleja 4cm i jaziowo kleniowy z waska dupka wstawie jeszcze dzis lub jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Czym nagrywałeś? Widok super go pro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nowy model jaziowo-kleniowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Krajobraz podwodny piękny ale jakoś pracę woblera trudno ustrzelić . Nie gniewaj się ale taki sprinterski napływ niewiele pokazuje . Jak masz gopro 3 to zmontuj sobie kawałek pręta fi 8mm i dospawaj śrubę fi 5 mm to będziesz miał ręczny statyw do przesuwania kamerki pod wodą razem z wobkiem . Łatwiej będzie ci wtedy pokazać jego pracę z boku i z każdej innej strony . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jakość filmu rewelacyjna ale umieściłbym kamerę z boku tzn w poprzek nurtu wtedy byłoby widać całego woblera. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 :D :D takie filmiki z boku też są będą wstawione na stronę pracowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jaziowe smaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 I boleniowe mikrusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Piękne te popki hej! Jaka waga ? Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez spinnerman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Waga popkow 6g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Oj popki mi też się podobają . Masz może jakoś udokumentowaną ich pracę . Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Mi także te popki się podobają ale jak dla mnie 6g to na bolka trochę za mało Filmik z pracą tych wabiów by się przydał.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Mi także te popki się podobają ale jak dla mnie 6g to na bolka trochę za mało Filmik z pracą tych wabiów by się przydał.Pozdro...bo to przynęta do łowienia a nie do bicia rekordów w długości rzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie lubie łowic kamieniami ,przyneta ma pracowac a nie isc jak zdechlak przy tak małym korpusie leci daleko jak na 6g jak bedzie mus to zrobie wieksze i ciezsze ale narazie te wystarczaja ,łowia bolki nawet na stojacej wodzie i to jest najwarzniejsze reszta to pikus filmiki beda na stronie niebawem z praca kazdego wobka pod woda Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez matusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Może wrzucisz fotki baryłek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nie lubie łowic kamieniami ,przyneta ma pracowac a nie isc jak zdechlak przy tak małym korpusie leci daleko jak na 6g jak bedzie mus to zrobie wieksze i ciezsze ale narazie te wystarczaja ,łowia bolki nawet na stojacej wodzie i to jest najwarzniejsze reszta to pikus filmiki beda na stronie niebawem z praca kazdego wobka pod wodaJak bolek jest za daleko to się zakłada inną przynętę i wcale nie musi to być wobler...Uwielbiam łowić bolenie na Shad Rapy 5-ki i 7-ki ich waga nietety bardzo często nie pozwala mi dobrać się do daleko grasujacych boleni co nie znaczy, że zrobię sobie Shad Rapa o wadze 30 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) No przyłączam się do opinii kolegów ,popki- mega.Najbardziej mi się podoba cieniowanie w nich-dla mnie super.Szkoda tylko ,że taki malutkie.Piotrze czy będziesz może robił większe? Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ...bo to przynęta do łowienia a nie do bicia rekordów w długości rzutów heh wiedziałem, że ktoś odpowie w ten sposób Kolego łowię na Wiśle z brzegu a na "moich" miejscówkach muszę mieć przynęty minimum 15g by sięgnąć bolki stojące kilkanaście dobrych metrów ode mnie, nie łowię w rzeczkach kilku metrowych tylko w dzikiej Wiśle! Uwierz mi wiem co mówię Wisła jest wszędzie inna widocznie u mnie nie łowiłeś Do bicia rekordów mam na kręćku żyłkę 0.16 i 30g ołowiankę na końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jak bolek jest za daleko to się zakłada inną przynętę i wcale nie musi to być wobler...Uwielbiam łowić bolenie na Shad Rapy 5-ki i 7-ki ich waga nietety bardzo często nie pozwala mi dobrać się do daleko grasujacych boleni co nie znaczy, że zrobię sobie Shad Rapa o wadze 30 gram heh wiedziałem, że ktoś odpowie w ten sposób Kolego łowię na Wiśle z brzegu a na "moich" miejscówkach muszę mieć przynęty minimum 15g by sięgnąć bolki stojące kilkanaście dobrych metrów ode mnie, nie łowię w rzeczkach kilku metrowych tylko w dzikiej Wiśle! Uwierz mi wiem co mówię Wisła jest wszędzie inna widocznie u mnie nie łowiłeś Do bicia rekordów mam na kręćku żyłkę 0.16 i 30g ołowiankę na końcu Dajcie spokój,miejsce miejscu nie równe,potrzeba kilka rodzai przynęt w pudełku i tych cięższych i tych lżejszych,a te popki bardzo fajne na pewno sie sprawdzą na łowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi