spinnerman Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ok. Skoro Tomek1988 koniecznie każdego bolka musi złowić na wobka to jego sprawa. Chodzi mi jedynie o to, że jest wiele innych ciężkich przynęt boleniowych w pewnych okolicznościach o wiele bardziej skutecznych od woblerów. Kiedyś jak niewiele wiedziałem o lowieniu boleni to też wydawało mi, że jedyną przynetą na którą można skutecznie łowić boleni jest wobler o akcji 30 gramowego płaskownika :-/; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Co do dalekosiężności woblera boleniowego to są dwie taktyki łowienia i do każdej potrzebny jest inny zasięg i praca. W bardziej kameralnych łowiskach niż Wisła, bolenie często żerują w zasięgu rzutu nawet lekką przynętą, ale często wybieram wygodny dystans od wbijania się w krzaczory w zasięg dobrego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Panowie do wiekszych dystansow mam ciezsze wobki 'ten model powstal do oblawiania raf a maly bo lowi tez kleniojazie ----modeli ktore mam przetestowane jest wiele ,powoli beda wprowadzane beda wobki wieksze jak i mniejsze sandaczowe i sumowe pod klexojazie i bolki ale troszke czasu brak zeby to wszstko zrobic jednoczesnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Hej Piter popki super, ale i te małe jaziówki fajowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Podkład pod strzeble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Strzebla ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ładne , jak wagowo te strzebelki ? W sumie jak by nie było to takich mi brakuje Zamówionko wyślę przez mail-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Piter odłóż dla mnie jedną, jak się zobaczymy to wyskoczę z kasy Ładnie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Waga 2gramy pływajace,Paweł odłożę dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 fiu fiu to kleniowo-jaziowa klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 To jest kleniowo -jaziowa klasyka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ładne wobaski z czego są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Pianka ale taka do strugania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 kurcze aż się proszą by je puścić do wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Piotrek , ta klasyka jest the best . Rybki i tak nie rozumieją udziwnień . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Piotr, dawaj fotki tych na głębokie jaski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wersja na głębokie jaśkiNiebawem testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Piękne woblerki Panie Piotrze, nie będe ukrywał, że projektując moje zerkałem na Pańskie arcydzieła no i duży szacunek za podzielenie się odrobiną wiedzy w programie: ''Z wędką nad wodę". Mnie, jako początkującemu dużo dał ten odcinek. Pozdrawiam Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez czerwcowy0520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 panie Piotrze będą w sprzedaży woblery na "głębokie jaśki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wobki będą w sprzedaży kiedy nie powiem bo jeszcze nie wiem teraz prace nad sumowym modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 W zwiazku ze spora iloscia pytan o wobek sumowy informuje ze beda dostepne od połowy czerwca lub troszke wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 To odłóż sztukasa dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Sumowe byczki w trakcie malowania 7cm 25g :D :D :D bedzie kiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Tak z ciekawości, byczki są z grzechotką czy bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi