Skocz do zawartości

Bolenie 2010

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Za Pozwoleniem Remka otwieram watek Bolenie 2010

Przypomne ze na moich wodach nie ma okresu jak i wymiaru ochronnego. w 2 Dni zaliczylem 2 spady i tego oto udalo mi sie wyjac. 79cm czyli moja nowa zyciowka

W razie mozliwosci postaram sie cos dolapac zanim wy ruszycie i zgasicie moj zapal do polowu tej wspanialej rybki

zdr

.

post-2664-1348914674,6714_thumb.jpg

No Kamilu!! Kolejny rok uprzedzasz z otwarciem tego wątku wszystkich boleniarzy Twisted Evil

i przez to mam chyba wiecej wrogow jak sprzymierzencow Ale co tam wazne ze ja zdobywam doswiadczenie i spelniam wedkarskie marzenia.

@Patu I @pasiasty Dziekuje szzcerze za slowa pochwaly

zdr

• Like 1

,, Miejscowki maskuje w sumie na niemieckie Fora bo mi je zaraz przetrzepia w pogoni za Combrem z Bolenia Tu orginalne foto ,,

Lepiej było maksymalnie skadrowac na uzytek forum, zostanie Ci niewiele tła i miejsce bardziej nieczytelne :D To miałem na mysli :D

79CM, kapitalny ryb mimo ze ogolnie ,, zniknał ,, na zdjeciu.

Pisz co słychac, bo u nas juz niektorzy w blokach startowych... :mellow:

Pozro

@marcel Dopiero sie ucze trzaskac wzgledne fotki. Sprzet tez taki jakis nie najlepszej klasy a po za tym spinniguje/castinguje dopiero lekko ponad rok i dopiero sie ucze sie wszytskiego ucze. Postepowanie z rybka ma priorytet wiec narazie fotki na jakosci pocierpia choc tragedi mysle nie ma? :unsure: :unsure: :unsure:

zdr

@Patu prawie :mellow: Linka Shimano Aspire Dynema 15LB yellow + przypon 80cm z FC Berkley Vanish 0,26. Co do miejscowki to tak jak rok temu zalene wyplecynie ograniczone z 2 stron drzewami w wodzie. Przyneta 9cm Twister relaxa zolto/czarny na 7gr glowce ownera. Rzucalem powyzej wrakocza i dawalem mu splynac po czym wolnym i stalym tempem zwijalem. Mozna powiedziec ze blizej dna jak powierzchni. Mialem 3 ryby ale 2 spadly. Jeden spad zaliczylem na woba Jackall Bros Squirrel 76sp w kolorze Altima shad. Niestety wobek spoczywa gdzies na dnie po tym jak rozlecial sie kretlik agrafki 2 pozostale ryby na gume. Co do odleglosci to jakies 550km w glab Niemiec liczac od przejscia w Jędrzychowicach

EDIT:

- Kijek Berkley Pulse ML 5-20gr

- Multik to Shimano Chronarch MG51

Mialem przez weekend cos polapac to tak sie pogoda popsula ze szkoda gadac :wacko: Chociaz cisnienie sie trzyma w granicach 1010hPa. Jutro moze wyskocze ale czy na bolki to nie wiem bo ma byc pochmurno i wietrznie :angry:

Dzieki Panowie za gratulacje :D Mam tylko nadzieje ze w tym roku bedzie wiecej srebnych torped z mojej strony

zdr

• 3 tygodnie później...