Guzu Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ryba z Odry. Krociak, a wygrzbiecony. 68 cm. To bylo tak : dotarcie na miejscowke, ustawienie sie, kotwica. Wybor przynety. 1 rzut i JEST. Wzial na szybko, wobler pod wierzchem zasuwalTypowy patrolowiec rewiru. Rzut Xaviego, jest drugi. Ciut mniejszy. Kolejny rzut moj, ladujemy trzeciego...a potem dluga cisza Guzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Gratulacje and67, widzę, że Wisełka darzy Dzięki Krisu23, nie jest lekko niestety, z wodą szaleją sezon jak na razie nie za ciekawy.Zobaczymy co jesień przyniesie byle nie dużą wodę.Dobrze że zaopatrzony człowiek w tajna broń bo nic innego nie chcą zagryzać ,mam nadzieje że w tym roku w końcu pobije moją życiówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Guzu, 68 to juź fajny boleń, a minę masz jakbyś się na niego gniewał że nie ma 80 pozdrawiamJanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Guzu, 68 to juź fajny boleń, a minę masz jakbyś się na niego gniewał że nie ma 80 pozdrawiamJanek He he zobacz tego, ktory bardziej wkurzony ? a tez nie mial 80 Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Niezły z niego kark, może dlatego taki zły? pozdrawiamJanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Czesc Guzu. :)Fajna fotka ze znajomych rewirów Podejrzewam, ze to raczej bolkowi było nie do śmiechu . Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Czesc Guzu. :)Fajna fotka ze znajomych rewirów Podejrzewam, ze to raczej bolkowi było nie do śmiechu . Pozdrawiam Tomek Czesc Tomek, Tak szczerze to liczylismy, ze spotkamy sie na rewirach znow Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ładne, odrzańskie rapy Daniel. Wczoraj pływalismy po starych: rejonach - kilkanaście szt ( max.72cm) i jedna ładna ryba spięta ( rożek i gumiś z dna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No ja zawsze wierzylem w ten rozek...eh Kiedys jeszcze sie tam pokrece Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wpadaj, wpadaj..P.S. Pogadalismy wczorej z dyrektorem . Ma gościu gadanę i wyobraźnię a i ta jego bestia całkiem miła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Patryk, Dzien pozniej jak plywalismy z Toba,koles nas przywital MEGAFONEM by spytac przez cala szerokosc rzeki : JAK TAM CHLOPCY Prawie nie wypadlismy z pontonu koniec OT Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ja dziś po kilku próbach podbicia Wisły w stanie podwyższonych wód trafiłem 3 bolki jeden około 60cm, a o 2 lepiej nie pisać Woda spada, ale od jutra znów ma 3 dni padać więc pewnie znowu woda w górę i tak cały sezon pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Pogoda i stan wody nie rozpieszcza nas w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Normalnie ,, fala ,, Dunaju w tym roku, jak by sporzadził wykres.Zmotywowałes mnie Patryk tymi ,, kilkunastoma ,, .Jade jutro poweszyc...i poczwiczyc foto statyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Czesć. Mnie ta woda totalnie nie pasuje. Ciężko mi sie dobrać tym grubym bolkom do tyłka. Czekam na jesień chodz w sobote znalazłem jedno obiecujace miejsce ze sporą gromadą bolków. Totalny taniec. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Marcel...A ten Twój wobek to on taki niewidomy gdzie jego oczy a moze to własnie o to chodzi Fajna fotka gratuluje. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Tomo, jakie tam oczy, jakie szczegoły...woda, czas, przyneta - i tyle. Stary, ja sie wstydze swoje pudełka pokazac, same ,, paszkfile ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Marcel... paszkwile, paszkwile, ale jakie urodziwe najważniejsze, ze bolki w nie łupią i o to chodzi. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Mogę się założyć, że najbrzydsze woblery mam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 To może pochwal się Krisu tymi szkaradami maszkarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Mogę się założyć, że najbrzydsze woblery mam ja Ty chyba szkaradków @Smaczka nie widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 No czekam na te potwory czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Cześć, Po kilku sierpniowych wypadach nad Wisełkę, paru bolkach 50-60cm, w końcu trafił mi się bolesław spełniający forumowe minimum Pięknie zassał woblerka prowadzonego wzdłuż zalanych patyków i traw, pięknie walczył i dziarsko odpłynął po kilku fotkach.Niestety foto tylko z telefonu... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Gratki za bolenia,bardzo ładny i druga fota też ciekawa Na jakiego wobka sie skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi