Skocz do zawartości

Bolenie 2010

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Mi ostatnie kilka dni dopisały jak nigdy przez całe życie :D w ciągu 3 dni pobiłem dwa razy swój mizerny rekord życiowy w wielkości bolenia a zarazem największej ogólem złapanej ryby. Po 1,5 rocznym bieganiu za boleniem wreszcie w piątek trafiło się coś ponad 40cm.. a dokładniej 71! Coś niesamowitego hol takiej ryby w tak potężnej rzece. Wreszcie zobaczyłem co oznacza atak takiej srebrnej strzały na powierzchni. Do piątku towarzyszyła mi tylko bezradność kiedy ja wracałem o kiju a w domu oglądałem wasze fotki ; ) Sukces tkwił tylko i wyłącznie w miejscówce bo przecież woblery Andrzeja, ukleje Roberta miałem ciagle na wyposażeniu. Potwierdziła to kolejna krótka wizyta w poniedziałek i kolejna prawie 70tka. Boleń był jednak wiele szczuplejszy a przez to zwinniejszy i szybszy niż klucha z piątku. Zobaczymy co będzie w kolejnych dniach.. chociaż plan na 2010 został już wykonany! Poniżej fotka mniejszego:

.

post-2381-1348914872,1726_thumb.jpg

Dzięki panowie :D Mam nadzieję że woda się ustabilizuje i wreszcie coś się połowi z rzeki bo jak na razie to szukanie bolków z brzegu, taplanie w błocie, przedzieranie się przez krzaczory i walka z komaruchami, ale jak wreszcie większy siądzie to człowiek o tym zapomina. Choć jak teraz to piszę to zdaję sobię sprawę że chyba to lubię :D

pozdrawiam

wujek

... taplanie w błocie, przedzieranie się przez krzaczory i walka z komaruchami, ale jak wreszcie większy siądzie to człowiek o tym zapomina. Choć jak teraz to piszę to zdaję sobię sprawę że chyba to lubię :D

pozdrawiam

wujek

...o to jest to co chyba ,, tygrysy ,, lubia najbardziej :lol: