Rychu Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Gratki za bolenia,bardzo ładny i druga fota też ciekawa Na jakiego wobka sie skusił? Wziął na wobka hand made - 6cm mocno przeciążona ukleja, idąca jak po sznurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Coś w temacie hand made . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No ślicznotka, dajesz w pióra wujek gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Mi ostatnie kilka dni dopisały jak nigdy przez całe życie w ciągu 3 dni pobiłem dwa razy swój mizerny rekord życiowy w wielkości bolenia a zarazem największej ogólem złapanej ryby. Po 1,5 rocznym bieganiu za boleniem wreszcie w piątek trafiło się coś ponad 40cm.. a dokładniej 71! Coś niesamowitego hol takiej ryby w tak potężnej rzece. Wreszcie zobaczyłem co oznacza atak takiej srebrnej strzały na powierzchni. Do piątku towarzyszyła mi tylko bezradność kiedy ja wracałem o kiju a w domu oglądałem wasze fotki ; ) Sukces tkwił tylko i wyłącznie w miejscówce bo przecież woblery Andrzeja, ukleje Roberta miałem ciagle na wyposażeniu. Potwierdziła to kolejna krótka wizyta w poniedziałek i kolejna prawie 70tka. Boleń był jednak wiele szczuplejszy a przez to zwinniejszy i szybszy niż klucha z piątku. Zobaczymy co będzie w kolejnych dniach.. chociaż plan na 2010 został już wykonany! Poniżej fotka mniejszego:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Gratki @Wujek i @Karuzo27 za piękne bolki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ładne, odrzańskie rapy Daniel. Wczoraj pływalismy po starych: rejonach - kilkanaście szt ( max.72cm) i jedna ładna ryba spięta ( rożek i gumiś z dna ) a propos tych 72 cm: Pozdrawiam wszystkichJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Wujek......gratuluje fajnej rapki. Mnie ostatnio czepiają sie same sandacze, poza tym ta woda masakra.....Jeszcze raz gratki Pozdrawiamy Suleje trzy i pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jacek....Taki gubas z tej Twojej rapy. Fajna ryba gratuluje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witaj Jacek na forum.Gratuluję raz jeszcze pobicia rekordu, fajna rapka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dziękuję za gratulacje, to faktycznie moja życiowka, a cała wyprawa otworzyła mi szerzej oczy na łowienie boleni. Na Forum zalogowany byłem już od dawna, ale do tej pory tylko jako cichy obserwator i pochłaniacz wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witaj Jacek na forum, Gratuluje ryby. Miejsce kojarze nie bales sie wysiadac kolo tego co rezyduje na tej krypie w tle ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witaj Jacek na forum, Gratuluje ryby. Miejsce kojarze nie bales sie wysiadac kolo tego co rezyduje na tej krypie w tle ? Guzu Nie byłem świadomy zagrożenia, a poza tym byłem tam w towarzystwie dwóch sporych dryblasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dzięki panowie Mam nadzieję że woda się ustabilizuje i wreszcie coś się połowi z rzeki bo jak na razie to szukanie bolków z brzegu, taplanie w błocie, przedzieranie się przez krzaczory i walka z komaruchami, ale jak wreszcie większy siądzie to człowiek o tym zapomina. Choć jak teraz to piszę to zdaję sobię sprawę że chyba to lubię pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ... taplanie w błocie, przedzieranie się przez krzaczory i walka z komaruchami, ale jak wreszcie większy siądzie to człowiek o tym zapomina. Choć jak teraz to piszę to zdaję sobię sprawę że chyba to lubię pozdrawiamwujek ...o to jest to co chyba ,, tygrysy ,, lubia najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A u nas na południu cisza,wczorajszy wypad bez kontaktu,zero bolesława,zrobiła się tzw martwa woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 wspomnienie wakacji znad Odry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Xawi.fajna Odrzańska rapka.....Gratulacje. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Dzięki Tomku, złowiona dzień przed tym jak się spotkaliśmy. Wtedy można było jeszcze dojechać do rzeki, później już zalało drogę i musieliśmy zmienić miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Sobotni wypad nad Odrę przyniosł kilka ładnych ryb roznego gatunku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 brawo Tomku.jak zawsze to co najlepsze dla lokalnych. Gratuluje kapitalnej ryby Guzups ile mialo to rapsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Czesc Guzu. Padło kilka rapiszonów jeden jednak wyrózniał sie z tych kilku. Ogólnie wypad udany były klenie, bolenie i szczupaki był tez prawdopodbnie wąsaty, ale przez chwilę....... Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Fajny grubcio i fotka, gratulacje .pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Cześć Wujek.Dzieki za gratki......Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Tomek, na fot. nr 2 wygina się ten Rapid CD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Tomku,patrzę że przeprowadzasz dokładną inwentaryzację drapieżników na swoich wodach pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi