Skocz do zawartości

Bolenie 2010

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Dobre ujęcie Mateo.

A tak BTW, to proponuję sprzedać fotosprzęt i uwieczniać ryby na 3Mpix z handy. Najprawdopodobniej wtedy pojawią się same pozytywne komentarze, lub ich brak...

Czuć nutkę zazdrości w niektórych wypowiedziach <_<.

Marcel - kawał kloca - gratulacje :mellow: .

@redzi

Zapraszam do lektury:

http://salmo.com.pl/index.php?option=com_content&view=ar ticle&id=323%3Aexecutor-i-bolenie&catid=37%3Aopowiec i-wdkarskie&Itemid=75〈=pl

Relacja na stronie ukaże się w swoim czasie.

Cierpliwości w zimie będzie więcej czasu na czytanie.

B) B) B)

Dobre ujęcie Mateo.

Czuć nutkę zazdrości w niektórych wypowiedziach <_<.

Jeżeli to do mnie, to powiem, że rzeczywiście zazdroszczę, ale tylko czasu spędzonego nad wodą.

Jeżeli złowię bolka 60cm, to nie wstydzę się powiedzieć, że złowiłem 60-taka. A zrobienie z niego min. forumowe jest jak widać na wielu fotkach bardzo łatwo osiągalne, ale ja tego nie zrobię nigdy. A dlatego, że nie będę oszukiwał sam siebie. I nie ma co tu się denerwować, bo każdy wie, ile ma ryba, którą foci, a wciskanie ogółowi ściemy i pytanie na ile tego ocenicie jest co najmniej nie na miejscu. To tyle w tym temacie :angry:

@redzi

Zapraszam do lektury:

http://salmo.com.pl/index.php?option=com_content&view=ar ticle&id=323%3Aexecutor-i-bolenie&catid=37%3Aopowiec i-wdkarskie&Itemid=75〈=pl

Relacja na stronie ukaże się w swoim czasie.

Cierpliwości w zimie będzie więcej czasu na czytanie.

B) B) B)

Ok spoko fajnie, czekam jeszcze na film i mam nadzieję, że będzie pokazane jak podbierasz rybę i pozujesz do obiektywu, a nie jak niektóre filmy co widziałem w waszym wykonaniu,że przy najważniejszej scenie podebrania nagle pojawiają się fotki ryby. To nie oddaje całego uroku z filmu i połowu tej ryby. Będę czekał cierpliwie.

Eh..kurcze dzięki chłopaki za gratki mimo średnich zdjęć,ale nie było czasu po za tym aparat coś nie tegez,naciskam i nic zrąbał się chyba do tego zaaferowany testowaniem nowej konstrukcji.W przyszłym roku obiecuję filmy podwodne też.

Milupa wobek mojej konstrukcji od A-Z i pierwsze testy,zaskoczony jestem i szczęśliwy z wyniku 8cm waga ok.8g,resztę info w woblerowej wariacji zamieszczę.

Remek no tak lubię robić coś nowego.Ten kolorek to jeszcze nic mam w przygotowaniu Boleniówkę i Jaziowca-LSD HIPNOTIC :D -ze skórkami narazie przerwa bo już miewam dziwne sny typu ścigająca mnie 2metrowa ukleja z nożami i różne takie.

Jutro rano startuję i zdam relację.Pozdrawiam-Tomy-

Tomku, łamiesz kolejne stereotypy. Tym razem kolor woblera boleniowego! Świetnie rapy i na casting. Gratuluję i z wielką niecierpliwością czekam na Twoje woblerki.

Pozdrawiam

Remek

Tak dokładnie Remku, dość że łamie stereotypy to jeszcze potrafi zaskakiwać pomysłami,a nowe pomysły w drodze widziałem na własne :huh: .

Co do wobka Wuja to jak woda opadnie i uzbroję się w grubą linkę i naciągnę kawał ragi lezącej na środku Wieprza to przeprowadzę dokładny zabieg operacyjny i odkryję całą tajemnice tych wujowych wobków :mellow: rozłożę go na części pierwsze i foty opublikuję :mellow: :mellow: pozdrowienia i gratki <_< :mellow:

Salmon, dzięki, niestety Monia zdjęć w tym roku mi nie porobi, dlatego wychodzi jak wychodzi :D, postaramy się to nadrobić w przyszłym roku.

Czoperxp, dawaj, dawaj póki woda go nie przykryje, bo Wieprz w tym roku raczej niższy nie będzie B) .

Fotka z trochę lepszym zdjeciem wobka, bolek inny.

.

post-161-1348914909,1778_thumb.jpg