depesz Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 To i ja się pochwalę rybkami złowionymi na wobki Tomy'ego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Kolejne smakosze Siudak& Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 I jeszcze jeden. Na mojej wodzie biorą tylko na Sprity (takie do 70cm) i na woby Tomy'ego. Te drugie są strasznie skuteczne na te powyżej 70+.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ALE BARYLA! super bolo! ile mial cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Dałes bobu Jaco! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wujas...Monia nie porobi??? hmm...czyżby jakiś potomek w drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 @Jaco78, do kalendarza go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Piękny bolo, taki wypaśny. No i w pięknych okolicznościach przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 tak jest, do kalendarza z Grubasem gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jaco78 Piękny zwierz, widać że tłuścioch przerobił już niejedno stado uklei. Gratuluje ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wujas...Monia nie porobi??? hmm...czyżby jakiś potomek w drodze? W drodze to już był Teraz czekam aż Michał wyrośnie i będzie mógł wziać wędkę do ręki. Z fotkami w tym roku cienko, ale w konkursie wrześniowym wystartujemy Zdjęcie z lipca. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jaco, piękny boleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ehhh..superaśno Pozdrowienia dla rodzinki Wujas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Dzięki, przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Gratulacje Janek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wujek, podziwiam Twoje zaufanie do pontonu. Mówi Ci to ryzykant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jakby miała rodzić to w pontonie wygodniej Gratz wujek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wiedziałem, że jakaś tajniacka wzmianka o Monini ożywi mocno wątek boleniowy , a już Jej zdjęcie to hohoho tak czy owak ostatnie bolki, a szczególnie grubas szokują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ...no to za naście lat wyrośnie następny łowca boleni -wujek junior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jaco...zazdroszcze. 85cm z rzeki to jest cos. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Patu, Lasso dzięki Jak podrośnie to tatuś go trochę przeszkoli i przeciągnie po wiślanych wyspach i chaszczorach.Robert, jestem ostrożny i nie lekceważę rzeki, z rodzinką pływam po wcześniej rozpoznanych trasach, a mój odcinek znam dosyć dobrze. Odpukać jeszcze nie miałem jakiejś nieprzyjemnej przygody i uważam ponton za bezpieczne pływadło. Ponton ma bardzo płytkie zanurzenie, więc musiałbym się nieźle wpakować żeby go przebić, poza tym są 3 komory, więc jakoś do brzegu bym sie doczłapał.pozdrawiamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Święte słowa Remek, tylko nie wiem dlaczego je usunąłeś??? Nie chciałem roztrząsać tego tematu ale... Kiedyś pływałem Zefirkiem po Wiśle z moją córką. Nie bałem się wówczas bo byłem przekonany, że jak coś to dam radę bo w młodości pływałem wyczynowo. Dziś stukam się w głowę jak mogłem ryzykować życiem swojego dziecka. Swoim to co innego. 3 dni temu zasuwałem kraulem za łódka która mi uciekła podczas wodowania. Dopadłem ją tuż przed dużym przelewem. Jak by mnie przeciągnęło po kamieniach to na niewiele by się przydał umiejętność pływania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Dostalem za posrednictwem Gazety wedkarskiej paste Megastrike do testow. Zapach Okon/Sandacz. Po kilku rzutach Glodny bolus wali w drobnice pod moimi nogami. Wiedzialem ze jak nie wezme wobkow to tak bedzie. Ale nic sprobowalem gume ciagnac gora, niestety bez efektu. Po dluzszej chwili machnalem na srodek i zaczalem zwijac w szybszym tempie tak ze gumka szla 10cm pod tafla. W 2 rzucie po kilku obrotach korbka nastapilo tepe Kopniecie po krotkim Holu udalo mi sie go podebrac. Nie chcialem bawic sie w statywy dlatego trzepnalem se taka fote co by szybko mogl poplynac. Sprzet: Tailwalk Trinis TWC631MLDaiwa Steez 103HLPletka shimano aspire 15LBFC climaxa 0,33Guma Mitchell pulse shad Chartreuse . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Czyli przysłali Ci zły zapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi